Đokovićima prodala vilu i lux kokošinjac, pa sagradila dvorac: Elena pokazala novi dom koji bukvalno "vrišti" skupo

Kristali, unikatna dekoracija, preskup nameštaj... a sve "upakovano" za uživanje.

Instagram

Elena Karaman konačno je završila sa uređenjem svoje nove vile na Kosmaju, a sada je na Instagramu podelila i kako sve izgleda.

Dvorac koji je podigla nakon što je prethodnu nekretninu prodala, ni manje ni više, nego Đokovićima, odiše luksuzom, u uređeno je u posebnom maniru s obzirom da je Elena kreator takozvanih svesnih enterijera, ali i holistički vodič za zdravlje i lični razvoj. 

"Moj dom.. moj intimni hram", napisala je dizajnerka uz zanimljiv video sa kadrovima iz njenog novog doma. 

"Enterijer treba da nosi pečat nase duse. On ne treba da bude savršen, vec ogledalo našeg života i onoga što nosimo u sebi", nastavila je sa opisom. 

"Moji enterijeri su slojeviti i zato, kao dizajner, sa klijentima vrlo često provodim vreme u intimnim razgovorima koji najmanje imaju veze sa dekoracijom i arhitekturom.

Teme kao sto su umetnost, literatura, doba godine koje im dušu boji naročitom radošću... muzika... epoha koja ih posebno intrigira... su moje smernice za rad. Lako je dizajnirati i projektovati kuću, malo je teže od kuće napraviti dom. Ognjište, oko koga ce generacije pisati svoje lične porodične legende...", dodala je Elena na kraju.

Pogledajte kako izgleda njen novi dom: 

Detalj koji je mnogima zapao za oko su dve vrbove metle koje podsećaju na one iz crtanih filmova o vešticama, ali kako je Elena praktikuje viku (duhovna praksa koje se temelji na obožavanju prirode i spada pod širu kategoriju neopaganizma, prim. aut.) one se zapravo savršeno uklapaju u celu priču koju je Elena želela da prenese.

Inače, njen prethodni dom na Kosmaju ljudima je bio posebno interesantan i zbog luksuznog kokošinjca koji je izgledao poput hotela sa 5 zvezdica, sa sve kristalnim lusterom. 

Ipak, novom nekretninom nadmašila je prethodnu, a sudeći po rekacijama njenih pratilaca, ljudi su oduševljeni kako je uredila svoj novi životni prostor.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

ELENA KARAMAN KARIĆ USVOJILA CRNU MAČKU  instagram/elenakaraman.essence

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!