Numerolog otkrio zašto žene otkidaju na Bogdana Bogdanovića: Evo kakva treba da bude ona koja će ga osvojiti zauvek

Košarkaš važi za jednog od najboljih frajera, za šta je navodno zaslužan i njegov lični broj.

Nemanja Nikolić

Proslavljeni košarkaš i miljenik žena Bogdan Bogdanović proslavio je danas, 18. avgusta 32. rođendan, zbog čega su mu mnogi čestitali na mrežama. 

Inače, zgodni olimpijac nedavno je dospeo u pažnju javnosti i zbog odnosa sa zagonetnom Milicom, lepoticom iz Novog Sada, koja je inače grafički dizajner, a vest da je srce košarkaša zauzeto rastužilo je mnoge dame. 

Bogdanović je inače i pre Novosađanke ljubio brojne lepotice, počev od američke glumice Britani Nete, preko glumice Jovane Stojiljković, pa do Olge Danilović, a interesantno je da mu i u natalnoj karti stoje aspekti zbog čega je dodatno omiljen ženama. 

Tako je jedna numerološkinja za ona.telegraf.rs, izračunala da je "njegov broj 832, te da je jaka ličnost i rođen da bude vođa".

"Krasi ga jaka muževna energija i se*sualnost koja razoruža svaku ženu. Ima lepe manire koje nosi od svoje porodice za koju je jako vezan. Brojevi nam pokazuju i da je rođen da postane neko i nešto u svetu sporta. Rođen je pod zaštitom anđela čuvara koji će ga čuvati. Nije mu lako bilo da dostigne vrh, vredno je radio i zato je jako oprezan", objasnila je numerološkinja, a potom se osvrnula i na ono što ga čeka u ljubavi.

"Veliki uspeh ga čeka sledeće godine, kako u poslu tako i u ljubavi i biće u centru pažnje. Što se tiče ljubavnog života, magnet je za žene kao i svaka bioritamska osmica. Jaka je ličnost koja traži predanu, lepu i odanu partnerku koja bi plenila svojom lepotom, harizmom i inteligencijom. Kad takvu bude našao, skrasiće se", rekla je na kraju, a da li je upravo lepa Milica ta sa kojom će i da ostane i kaže možda i sudbonosno "da", ostaje da vidimo. 

Pogledajte kako izgleda nova devojka Bogdanovića:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Bogdan Bogdanović u transu uz Milicu Todorović  Instagram/milicatodorovicofficial

Izvor: ona.telegraf.rs/ Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!