"Retko kad nailazim na takve osobe": Zorana pominjala Milicu Todorović, pevačica otkrila šta misli o njoj

Milica Todorović ekskluzivno za MONDO o Zorani Arunović sa kojom je u glas pevala na proslavi sportista nakon Olimpijskih igara.

ATA IMAGES/Antoni Ahel/MONDO/Stefan Stojanović

Srpska zlatna olimpijka Zorana Arunović bila je jedna od najveselijih na proslavi sportista koja je po povratku iz Pariza organizovana u jednom beogradskom restoranu.

Pevala je i veselila se tokom čitave noći, a onda se popela na binu i u glas zapevala sa Milicom Todorović. U velikom intervjuu za MONDO sabrala je utiske i pominjala pevačicu, koja ju je nazvala "kraljicom univerzuma", a sada se ekskluzivno za naš portal oglasila i Milica.

Todorovićeva nije štedela reči hvale, te je Zoranu još jednom nahvalila.

"Ona je carica univerzuma, retko kad nailazimo na tako vesele osobe na nastupima i ulepšala mi je to veče. Nas dve smo ostale u kontaktu, pišemo se na Instagramu i tako... Ona je jako duhovita i strava lik", rekla nam je.

Zorana je rekla i da "čeka da je Milica javno pohvali", što je pevačica sada i uradila:

"Ona od mene ima sve pohvale. Ja kad bi imala jednu takvu pored sebe na svim nastupima publika bi bila još veselija", dodala je Milica Todorović.

Ovako je Zorana komentarisala pevanje i druženje na bini sa Milicom:

"Kada sam raspoložena, ko sme da mi otme mikrofon, niko ne sme! To jako cenim, nisam sigurna da drugi to cene što uzimam mikrofon i pevam. Ne znam da li me je lepo slušati, ali se ludo zabavljam. Čekam da me Milica Todorović pohvali, idemo u tom smeru. Dobila sam komplimente da sam kraljica univerzuma, najzad da je to još neko rekao, ne samo ja."

Poslušajte Zoranu:

 PROČITAJTE JOŠ: "Bio sam na slavlju, al' sam ponižen": Đani besan nakon proslave sportista, dogovor nisu ispoštovali

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Kristina Bekvalac  Instagram/kristinabekvalac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)