Odrekla se Holivuda, a maćeha tadašnjeg dečka joj uništila vezu: Život joj karantin otkako je rodila ćerku

Kameron Dijaz bila je jedna od najtraženijih glumica za kojom su muškarci žudeli, dok su joj se žene divile, a na vrhuncu karijere odlučila je da sve napusti i posveti se porodici.

Profimedia

Na velikom platnu, crvenom tepihu ili malim ekranima, Kameron Dijaz oduzimala je dah gde god da se pojavi. Ceo svet je nestrpljivo čekao svaku njenu novu rolu, a kada se odlučila da se povuče u ilegalu mnogi su ostali razočarani, a muškarci "slomljenog srca".

Ipak, nakon osam godina pauze, 2022. usledilo je veliko iznenađenje za sve obožavaoce lika i dela Kameron Dijaz, kada je slavna glumica saopštila da se vraća i da ćemo je gledati u Netfliksovoj akcionoj komediji "Back in action" - "Džejmi Foks, samo me ti ponovno možeš dobiti u akciju. Jedva čekam! Biće super", napisala je ona tada na društvenim mrežama.

Poslednji film, mjuzikl "Annie", promovirala je 2014. godine, nakon čega se povukla iz javnog sveta. U tom filmu partner joj je bio upravo Džejmi Foks s kojim se sprijateljila, a prilika da ponovno sarađuju bila je previše privlačna da bi je propustila. Premijera "povratničkog" filma Kameron Dijaz najavljena je za 15. novembar 2024. godine.

Uprkos milionima napustila Holivud

Filmovi u kojima je Kameron igrala donosili su producentima jednu od najvećih zarada, ali uprkos svim tim milionima, Kameron je 2014. godine odlučila da stavi tačku i pozdravi se s Holivudom. Da je u penziji priznala je tek godinu dana kasnije - "Doslovno ništa ne radim. To je super! U penziji sam", rekla je tada, a zatim i otkrila zašto se odlučila na takav korak.

Sam Aronov/Shutterstock 

Kako je ispričala, shvatila je da karijera nije ono što je ispunjava i da je postojao deo njene privatnosti kom nije mogla da se posveti, jer nije imala vremena od poslovnih obaveza. Takođe, veliki razlog zbog kog se nije ranije vratila filmu jeste ćerka Radiks, koju je kako se pisalo, 2020. u 47. godini dobila uz pomoć surogat majke.

"Biti supruga i majka deo je života koji me je najviše ispunio. Čekala sam to... i nisam htela da mi išta odvlači pažnju. Ne mogu da zamislim da radim. Ne bih mogla da budem 14, 16 sati na setu i da nisam s njom toliko dugo. Mislim da ne bih mogla da budem majka kakva sam danas da sam odlučila da dobijem dete u nekom drugom periodu života", izjavila je lepa glumica jednom prilikom u radijskoj emisiji "Quarantined With Bruce".

"Uživam da budem majka. Ovo je definitivno najbolji deo mog života. Jako sam zahvalna što mi se sve ovako dogodilo i što pored sebe u ovom trenu imam divnog supruga. Naprosto uživamo u svakom trenutku i presrećni smo. Još ne možemo da verujemo da nam se to ostvarilo", istakla je ona još i otkrila kako je izgledala njena svakodnevica u doba korone, koja se, prema njenim rečima, nije previše razlikovala od prvih tri meseca nakon rođenja ćerke - "Svake večeri kuvam, jer mi tada jedino ostaje slobodnog vremena da se posvetim kuvanju. Prvo okupamo malenu, a onda je Bendži (suprug) stavi na spavanje. Tada ja odlazim u kuhinju i otvorim bocu vina. Moj život je karantin već poslednja tri meseca, nema neke razlike osim što sam tada mogla da vidim prijatelje. Ali, ne žalim se, uživam u tom zatvorenom balonu".

Od Snup Doga nabavljala marihuanu

Kameron Dijaz rođena je 30. avgusta 1972. u San Dijegu, Kalifornija. Odrasla je sa dve godine starijom sestrom Šimen, ocem Emiliom koji je poreklom Kubanac i majkom Bili, inače italijanske, nemačke i mohikanske krvi. Upravo je neobična kombinacija gena podarila Kameron egzotičnu lepotu - ne­beski plave oči i platinasta kosa otvorili su joj vrata šoubiznisa - "Moji latinski koreni su jako snažni. Poreklo je deo mene i trudim se da ga unosim u svaku ulogu. Iako mi je otac kubanskog porekla, odrasla sam u južnoj Kaliforniji, doslovno na plaži", otkrila je jednom prilikom.

Priznala je i da je probala marihuanu - "Probala sam i marihuanu. Reper Snup Dog išao je sa mnom u srednju školu i travu sam nabavljala od njega. Recimo da sam tih nekoliko godina imala potpunu promaju u glavi, kako kaže moja majka. Nisam bila tipično žensko". Kao tinejdžerka išla je na žurke i kući dolazila u zoru, a roditelji su joj bili veoma liberalnog shvatanja, čak su je i podsticali na to.

Sa 16 joj se promenio život

Upravo joj je jedna od zabava na koje je odlazila promenila život. Imala je samo 16 godina kada ju je primetio fotograf Džef Dunas i preporučio joj da počne da se bavi manekenstvom. Uskoro je imala potpisan ugovor s prestižnom modnom agencijom, usledile su brojne ponude, prilike i putovanja po svetu - "Bilo je to ludo vreme, bila sam pravi snob. Od slatke devojčice počela sam da se pretvaram u odraslu ženu koja se pokvarila", priznala je.

MONDO, Petar Stojanović 

Prvu veliku ljubav upoznala u Japanu

Ništa joj to nije pokvarilo poslovne planove. Završila je srednju školu, a tokom boravka u Japanu upoznala je prvu veliku ljubav, producenta Karlosa De La Torea koji ju je apsolutno opčinio, ali i ona njega. Bio je devet godina stariji od nje, a veza je trajala pet godina, sve do 1995. Problemi su nastali kad je Kameron počela više da se zanima za glumu nego manekenstvo. Imala je 21. godinu kada je otišla na audiciju za film "Maska", dobila ulogu i gotovo preko noći postala deo glumačkog sveta.

Nastavila je da niže uloge u filmskim hitovima, ali uloga u filmu "Čarlijevi anđeli" iz 2003. godine dovela ju je na sam vrh. Donela joj je veliku slavu, ali i 20 miliona dolara pa je postala druga najbolje plaćena glumica, odmah nakon Džulije Roberst.

Instagram/camerondiaz 

Maćeha tadašnjeg dečka i slavna glumica joj uništila vezu

Usledila je veza s kolegom Metom Dilanom koja je pukla posle tri godine, a onda i sa Džošom Brolinom s kojim je uživala dok se nije umešala njegova maćeha, slavna glumica Barbare Strajsend koja je zahtevala da raskinu. Bila je verena i za muzičara Džerada Leta, a volela je i devet godina mlađen Džastina Timberlejka. Svi su brujali o braku, ali došao je kraj i Kameron se ponovo posvetila karijeri i zarađivanju miliona.

Ron Wolfson, 2004 All Rights Reserved / Everett / Profimedia 

"Onaj pravi" i rođenje druge bebe u 51. godini

Kameron je nastavila da niže kratke ljubavne veze, poručila da je "s*ks je najbolji botoks", a onda ju je prijateljica upoznala sa Bendžijem Madenom, u maju 2014. godine. Par se večao 2015. godine, iznenadivši fanove 2020. objavom da su dobili ćerku kojoj su dali ime Rediks, uz pomoć surogata. 

"Nisam želela da se skrasim i uvek sam govorila da ne verujem u monogamiju, ali dogodilo se i meni. Imam najboljeg čoveka na svetu i samo je moj", rekla je raznežena glumica američkim medijima. Od prvog trenutka uživala je u mirnom poridičnom životu sa suprugom i napisala knjigu koju je objavila 2016. godine - "The Body Book: Feed, Move, Understand and Love Your Amazing Body".

U 51. godini Kameron je otkrila da su ona Bendži drugi put postali roditelji, dečaka kom su dali ime Kardinal. Da čekaju bebu krili su oba puta do poslednjeg trenutka, kratkim oglašavanjem na društvenim mrežama saopštili su lepe vesti i istakli da ne žele da dele slike dece niti ikakve detalje. Nastavila je da vodi život daleko od reflektora i radoznalih očiju javnosti, a svi s nestrpljenjem očekuju "povratnički" film kako bi opet videli slavnu Kameron Dijaz u akciji.

4CRNS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bonus video:

This browser does not support the video element.

SRPSKA GLUMICA O ISKUSTVU SA ČARLIJEM ŠINOM: Dok snima dobar je, kad se ugase kamere nastaje JEZIVA PROMENA! Droga je činila svoje  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!