Odsekla kosu zbog dece obolele od raka: Humani gest voditeljke raznežio gledaoce, iznenadila sve u emisiji uživo

Humanost na prvom mestu - posle akcije dobrovoljnog šišanja kako bi se prikupila kosa za perike najmlađima obolelim od raka, voditeljka donirala kosu gošći u studiju.

Kurir televizija

Voditeljka Kurir televizije Anastasija Čanović, donirala je kosu deci oboleloj od raka i raznežila sve u studiju. U gostima joj je bila Mileva Ličina, predsednica udruženja "Uvek s decom", koja je gostovala nakon akcije koja je pre nekoliko dana održana u Čuburskom parku u Beogradu.

Tada je održana akcija dobrovoljnog šišanja, a cilj ove plemenite akcije bio je prikupljanje kose od koje će biti izrađene perike za decu obolelu od raka. Ovaj gest solidarnosti i ljubavi prema mališanima koji se bore s opakom bolešću privukao je veliku pažnju, a brojni građani su došli da podrže ovu akciju.

Tokom emisije voditeljka Anastasija, potresena pričama koje je čula, odlučila je da učini nešto posebno. Sa suzama u očima, izvadila je svoju kosu koju je nedavno ošišala, i predala je Milevi Ličini, kao svoj doprinos ovoj humanitarnoj akciji.

"Ja sam se pre nešto manje od mesec dana ošišala s namerom da doniram kosu. Čekala sam da nam dođete u studio kako bih mogla na svoj način da doprinesem vašoj akciji", rekla je voditeljka, dok je u ruci držala tri gusta pramena svoje kose.

Kurir televizija 


"Nadam se da će ova kosa doneti osmeh na lice nekoj devojčici. Možda nije dovoljno za celu periku, ali verujem da će biti od pomoći", dodala je ona, nakon čega joj se Ličina zahvalila:

"Svaka donirana kosa nema cenu. Ona sreća i radost koja se pojavi u očima te dece kada dobiju periku, baš onakvu kakvu su imale pre bolesti, ne može se opisati rečima".

Pogledajte:

This browser does not support the video element.

Humanost na delu: Voditeljka Kurir televizije ošišala kosu i u emisiji uživo donirala deci oboleloj od raka!  Kurir televizija

 (Kurir, MONDO, Dragana Petrović)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!