Ovako je Emina čestitala svom šamanu ženidbu s princezom: Ostavila mu srce i moćan simbol protiv uroka

Norveška princeza i holivudski šaman uskoro će se venčati, a njima je sreću poželela i Emina Jahović, kojoj je on promenio život.

Facebook/grčka INfo

Norveška princeza Marta Luiz, uskoro se udaje za bivšeg ljubavnika, šamana koji je promenio živote Gvinet Paltrou i Emini Jahović. Njihovu vezu od početka prate brojni skandali, jer se Marta odrekla norveške krune zbog šamana Duraka, koji je dobro poznat u Holivudu.

Ovaj par će konačno reći sudbonosno "da", a Marta je otkrila i da će na ceremoniji venčanja imati i velečasnog i duhovnog gurua, što je objavila i na Instagramu. Marta i Durak podelili su njihove inicijale kojima su odali čast "zajedničkom životu u Egiptu". Detalji su uključivali Horusovo oko, simbol zaštite od zla, konji koji su "centralna životinja kroz njihove živote", i dijamant da "predstavi portal između fizičkog i metafizičkog carstva".

Iako su mnogi bili oduševljeni objavom, i dalje ima i onih kojima se ne dopada njihov bizaran odnos, za šta najviše krive Duraka koji, primera radi, veruje da rak nastaje jer je dete bilo nesrećno u detinjstvu i slično. Princezu Martu godinama su smatrali odgovornom za samoubistvo bivšeg supruga koji je, nakon što ga je napustila, odlučio da oduzme sebi život na Božić. Iza sebe je ostavio tri ćerke: Mod Anđeliku, Leu Isadoru i Emu Talulu, a nakon tragedije porodici je trebalo dosta vremena da nastave dalje.

Holivudski šaman "iscelitelj" koji naplaćuje 2.000 dolara po seansi, u jednom trenutku sarađivao i sa Eminom Jahović, kada joj je pomogao da prebrodi neke teške životne situacije. "Radim na sebi spiritualno i telesno, a najviše radim sa šamanom Durakom, koji je ujedno najbolji drug Gvinet Paltrou", otkrila je Emina svojevremeno u "Ekskluziv specijalu" na Prvoj tv.

"Bilo je to pomalo zastrašujuće iskustvo, ali izuzetno inspirativno. Svako od nas u sebi ima duhovnog vođu koji se prikazuje u vidu karakteristika neke životinje. To, međutim, nije statično, već promenljivo, u zavisnosti od faze u kojoj se nalazimo. Reč je duhovnom putovanju na kojem se susrećete sa životinjom koja opisuje vaš karakter. Na Jutjubu postoji mnogo video-klipova koji vam u tome mogu pomoći, dok sam ja to uradila sa svojim duhovnim učiteljem koji me je vodio kroz to jedinstveno iskustvo", objasnila je tada Emina.

Budući mladenci pojavili su se na naslovnoj strani magazina Hello, a na Instagramu im je čestitala i pevačica, ostavivši belo srce i simbol "plavog oka prtoiv uroka".

Instagram/Screenshot 

Šta predstavlja simbol "plavog oka protiv uroka"?  

Od davnih vremena u mnogim civilizacijama postoje talismani ili amajlije - predmeti o čijim zaštitnim svojstvima i značenjima govore narodna verovanja. U zapadnoj kulturi potkovica se često stavljala iznad ili pored vrata, i verovalo se da donosi sreću. Narodi koji žive na Mediteranu, na primer Grci, veruju u amajliju koju nazivaju "plavo oko". Turski narod veruje u nazar.

Nazar je naziv za amajliju u obliku oka koja nosioca štiti od urokljivog pogleda. Pun moderan turski naziv sastoji se od reči nazar (urokljivo oko) i bondžugu - amajlija.

TatMih/shutterstock 

Pogledajte još Eminih slika u galeriji:

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"S MUSTAFOM NE KOMUNICIRAM" Emina Jahović progovorila za KURIR, konačno priznala ISTINU, otkrila sve o deci i vaspitavanju  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!