"Pokušao sam sebi da oduzmem život": Teška ispovest pevača iz "Operacije trijumf"

Vukašin Brajić priznao je da je imao problema zbog kojih je pokušao da sebi oduzme život.

YouTube/ Vukašin Brajić

Pevača Vukašina Brajića svi znaju iz popularnog rijalitija "Operacija trijumf".

Kao mladi muzičar osvojio je srca mnogih devojaka, a nakon rijalitija gotovo potpuno se povukao iz javnosti. Vukašin je sada u jednom podkastu otkrio da je sebi prošle godine pokušao da oduzme život.

"Ja sam bio u visokofunkcionalnoj depresiji, koja nije mogla da se primeti. Bežao sam u posao, toliko sam radio da ne bih osećao tu teskobu. Kada si u depresiji nemaš nikakav osećaj ni za šta, nije ti žao što će majka da ti plače ako te nema, nije ti žao, jednostavno želiš da se desi nešto", započeo je.

"Sad imamo gomilu nekih popularnih bolesti na Instagramu, to nisu stvari za šalu, ali hoću da kažem ljudima da se to dešava, da je to stvarno, a ja sam završio na ispiranju u pokušaju da sam sebi oduzmem život, za prošlu Srpsku Novu godinu na VMA. To je momemnat u kome sam ja shvatio da tamo sa druge strane nema ničega, a ako ovde nema ničega, bar nešto može da se desi. To je momenat kada sam ja shvatio da ja to više nikada neću da pokušam", ispričao je Vukašin u podkastu "Pričaonica Sanje Ćulibrk".

Mnogi su primetili i da se Vukašin vizuelno dosta promenio, te ga je malo ko prepoznao "na prvu".

 PROČITAJTE JOŠ: BIO JE UČESNIK POPULARNOG RIJALITIJA, A ONDA JE NESTAO: Sada ima biznis od kog mlati veliku lovu!

Ako ste u depresiji ili pomišljate na samoubistvo, postoji više načina da dobijete psihološku pomoć. Broj SOS linije klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

ACA LUKAS PROGOVORIO O LJUBAVNIM AVANTURAMA! Otkrio je li istina da može 48 sati bez pauze, a evo šta je rekao o Dragani Mirković  kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Blic/ Katarina Bojović)