Luisovu hit pesmu napisao srpski glumac: Glumio u "Varljivom letu 68", godinama kasnije svi pevali "Opa, opa"

Glumac Vladan Savić, kojeg trenutno gledamo u seriji "Igra sudbine", autor je nekoliko pesama

YouTube/Printscreen/ RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Ljubiša Stojanović Luis bio je jedan od najomiljenijih pevača, sa velikim brojem hitova koje je ostavio iza sebe. Jedan od njih je i "Opa, opa", koji je napisao glumac kojeg smo gledali u ostvarenjima "Varljivo leto 68", "Žigosani u reketu", serijama "Bolji život" i "Balkan ekspres" – Vladan Savić.

Savić, kojeg gledamo u seriji "Igra sudbine" u ulozi Ivana Ožegovića, otkrio je da je Luisov hit jedini narodnjak koji je napisao:

"Što se tiče mog privatnog života, nema tu ničeg spektakularnog da bih bio često u novinama. Nisam sklon skandalima, nemam ljubavnicu, sinovi mi se ne drogiraju, oženjen sam istom ženom skoro dvadeset godina. Možda je zanimljivo to što sam bio sportski pilot i što sam nagrađivani tekstopisac velikog broja pesama za koje mnogi ne znaju da sam ih ja napisao. Iako sam uglavnom pisao rok i pop pesme, pomenuću samo jedan narodnjak, a to je "Opa, opa", koju je pevao legendarni Luis", rekao je Savić svojevremeno.

YouTube/screenshot/sigurnokodkuce 

(Telegraf, MONDO, Dragana Petrović)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!