Izgleda isto kao i pre 25 godina: Snimala džinglove, zvali je srpska Hale Beri, sad dolazi na mesto "Boška i Stanka"

Rada Radenović se vraća na male ekrane

Mondo/ Stefan Stojanović Rada Radenović

Voditeljka Radmila Rada Radenović se, posle duže pauze, vraća na male ekrane. Ona će, kako se i sama pohvalila na društvenim mrežama, voditi ponovo čuveni "Siti" koji se nekada emitovao na Pinku i koji su na početku, vodili Boško Jakovljević, Stanko Škugor i Aleksandra Jeftanović.

Emisija "Siti" je prvi put emitovana 1996. godine, i trajala je 15-ak minuta, a ostala je upamćena osim po sadržaju, i po voditeljima "Bošku i Stanku", koji su nakon završenog angažmana u emisiji dobili svoju emisiju, odnosno preselili se u Norvešku i diplomirali na poljoprivrednom fakultetu.

Pročitajte još: SRPSKI VODITELJ GLUMIO FARAONA U SPOTU LEPE BRENE: Malo ko ga prepoznaje, i danas ga gledate na televiziji

Ovako danas izgleda Stanko:

U tom periodu je na Pinku radila i atraktivna Rada Radenović, koju pamtimo i po džinglovima koji su najavljivali reklame:

Printscreen/ YouTube RTV Pink Official 

Voditeljka je sada otkrila da će se naći u ulozi voditeljke, ali i da joj je na početku smetalo što su svi pričali samo o njenom atraktivnom izgledu:

"Frustriralo me što su svi prvo kod mene obraćali pažnju na izgled. Sad već sa 45 godina em prija em se čovek na sve navikne, pa i na lepotu. Pored te forme treba da konačno obratimo pažnju na suštinu da malo više radimo na sebi, da pročitamo još nešto osim upuststva za upotrebu uređaja... U eri društvenih mreža sam otupela, jer konstantno koristimo telefone i malo smo se ulenjili", rekla je Rada za Blic.

Pogledajte kako danas izgleda:

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

BOŠKO JAKOVLJEVIĆ DAO 40.000 ZA KURTIĆEV "PANCIR"! Pevaču na Tviteru tražili da pokloni komad odeće, a ON SE DOSETIO OVOGA  Kurir teleivizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(Blic, MONDO, D.P)