"Ljubili smo se 6-7 minuta, nije da nisam ništa osetio": Mima Karadžić o strasnom poljupcu sa Žarkom Lauševićem

Kum i kolega legendarnog Žarka Lauševića, otkrio jednom prilikom i ko se bolje ljubi - Laušević ili njegove koleginice

MONDO, Stefan Stojanović, ATA images

Glumac Žarko Laušević preminuo je 15. novembra prošle godine nakon teške bolesti. Brojne kolege oprostile su se od njega emtivnim objavama na društvenim mrežama, a jedan od njih je i glumac Milutin Mima Karadžić.

Žarko i Mima Karadžić su i kumovi, budući da je Laušević kumovao Karadžiću na venčanju sa njegovom izabranicom Sunčicom 1992. godine. Njih dvojica su i saraživali, a posebno se komentarisao film "Hari ne putuje vozom" u kom su se njih dvojica i poljubili.

Pročitajte još: Raznežio starom slikom Žarka Lauševića: Kumovi, a nisu pričali 20 godina, sad otkrio kako izgleda njegova ćerka Jana

"Igrao sam geja, imao sam jednu scenu, Žarko Laušević i ja smo se ljubili jedno 6,7 minuta i Bože moj, bilo je. Ne mogu reći da ništa nisam osećao. Žarko bio mlad", ispričao je Mima u emisiji AmiG Show jednom prilikom.

Mima o poljupcu sa Žarkom Lauševićem  YouTube/AmiG Show

Kasnije je priznao i da li se bolje ljubio Žarko ili koleginice sa kojima je glumio.

"Svaka koleginica sa kojom sam se ja ljubio se bolje ljubi od Žarka. To sa njim i nije bio moj neki intimni osećaj, ali u sklopu predstave se dešava svašta. To ljubljenje je bilo u četvrtom planu", ispričao je Karadžić.

This browser does not support the video element.

OVAKO JE ŽARKO LAUŠEVIĆ ISPRAĆEN OD STRANE KOLEGA NA VEČNI POČINAK! Glumci nosili bele i crvene ruže zbog njegove uloge Petra  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!