Vraća se bez Megan: Hari sve češće odlazi u posetu bolesnom ocu, a zbog jedne stvari strahuje za bezbednost

Uprkos tome što je prethodnog puta bio previše zauzet da vidi mlađeg sina, kralj Čarls je sada pružio ruku pomirenja.

Profimedia

Princ Hari će se za nekoliko dana vratiti u Veliku Britaniju, po drugi put za mesec dana. Vojvoda od Saseksa trebalo bi da prisustvuje ceremoniji dodele WellChild nagrada u London 30. septembra.

Nova poseta domovini dolazi par nedelja nakon što je Hari tajno prisustvovao sahrani svog ujaka. Tom prilikom, proveo je nekoliko sati u crkvi tokom memorijalne službe, kojoj je prisustvovao i princ Vilijam, ali braća nisu razgovarala niti imala interakciju, prenosi The Sun.

Profimedia 

Hari je bio u Engleskoj i u maju, tokom trajanja Invictus igara, ali se tada nije video sa ocem, koji se bori sa tumorom, jer je kako se navodilo u stranim medijima, kralj bio prezauzet da ga vidi.

Braća ne razgovaraju 2 godine

Iako mu je kraljevska porodica pre samo par dana zvaničnom objavom na instagramu čestitala 40. rođendan, odnosi između Harija i ostatka porodice i dalje su veoma zategnuti. On i Vilijam (42) nisu razgovarali već dve godine, nakon uvreda i otkrića koje je izneo u memoarima "Rezervni" i Netliksovoj seriji "Hari i Megan". 

Pola sata sa ocem

Nakon što je Čarls u februaru obavestio javnost o svojoj dijagnozi tumora, Hari je prvim avionom iz Kalifornije došao u London da vidi oca. Poseta je trajala samo pola sata, a on je tom prilikom odseo u hotelu.

U julu je izjavio, da je previše opasno da dođe u posetu sa suprugom Megan Markl. U izjavi za ITV je rekao: "Još uvek je opasno, i sve što je potrebno je da neko ko reaguje na ono što se piše i čita, i uzme - bilo da je u pitanju nož ili kiselina... a zbog toga sam iskreno zabrinut".

Profimedia 

"To je jedan od razloga zašto ne dovodim ženu u ovu zemlju", objasnio je Hari.

A da li će ovom prilikom imati par minuta sa ocem, ostaje da se pitamo.

Pogledajte još Harijevih fotografija:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP" Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!