Pravio orgije, a merkao Severinu: Isplivao snimak ozloglašenog repera sa odmora u Hrvatskoj

Tokom odmora u Hrvatskoj, reper bacio oko na pevačicu.

dfree/shutterstock/Instagram/Severina

Poslednji dana, ali i meseci, Paf Didi je u žiži javnosti zbog mnogobrojnih optužbi za se**ualno zlostavljanje ali i prebijanje bivše devojke. On se sada našao iza rešetaka u njujorškom zatvoru, dok čeka suđenje za trgovinu ljudima, prostituciju i reketiranje.

I dok se pojavljuju novi bizarni detalji njegovih "freak off" žurki (orgija), prisetimo se momenta kada je reper i producent pre dve godine uživao na odmoru u Hrvatskoj. Njemu je za oko tada zapala ni manje ni više nego - Severina, koja se našla u istom restoranu kao on!

This browser does not support the video element.

Puff Diddy odmjerio Severinu  Instagram

On je 2022. letovao na Korčuli, gde se tada nalazila i pevačica sa prijateljima, koja je, kako stvari stoje, zapala za oku slavnom muzičaru. Naime, na snimku koji je nastao u jednom restoranu vidi se kako Pi Didi odmerava Severinu, koja se javlja celom društvu u prolazu, međutim, ipak nije ipak imao herca da joj priđe.

Ipak, dani odmora su iza njega, jer će se Didi uskoro suočiti sa ozbiljnim optužbama za koje se tereti. On se izjasnio "da nije kriv", a takođe je predložio sudu da plati 50 milona dolara u zalog i obećao "da neće kontaktirati žene" dok je na slobodi, što je sud odbio i poslao ga u pritvor u ozloglašeni zatvor u Bruklinu.

"To je najozloglašeniji zatvor, poznat po užasnim uslovima, ubadanju noževima, ubistvima i samoubistvima", rečeno je na američkoj televiziji.

Pogledajte još Severininih fotografija:

Bonus video:  

This browser does not support the video element.

"SEVERINA JE MISLILA DA ĆE ME POVREDITI, ALI SE GRDNO PREVARILA!" Jelena Karleuša udarila na pevačicu: Sada tačno znamo kakva je žena  Kurir televizija

(MONDO/Marina Cvetković)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!