Sa 16 godina dilovala drogu, danas pliva u milijardama: Zavide joj na "savršenom" mužu, a niko ne zna istinu

Elena Perminova udata je za 27 godina starijeg ruskog milijadera.

Instagram/lenaperminova/screenshot

Elena Perminova danas slovi za jednu od najzgodnijih popularnih cica, koja uživa i živi pravi luksuz, dok malo ko zna da je njen životni put bio pun turbulencija.

Rođena je 1986. godine u Sibiru. Okružena siromaštvom i bedom, odlučila je da sa samo 16 godina napusti svoj porodični dom u potrazi za boljim životom. U nadi da će se izvući iz svega na šta je navikla, Elena je ulazila iz veze u vezu sa sumnjivim muškarcima, a kako bi zaradila neki dinar prodavala je drogu i završila u zatvoru.

U pokušaju da dobije što manju kaznu, Elena je otkrila ime glavnog dilera zbog čega joj je prećeno smrću, a kak u Rusiji nije postojala zaštita svedoka, ona je ipak završila iza rešetaka i osuđena je na 6 godina zatvora.

U priču se umešao i njen otac, koji je dao sve od sebe da ćerku izvuče iz zatvora. Pomoć je tražio i od nekadašnjeg KGB-ovaca i milijardera Aleksandra Lebedeva, koji je tada radio na donošenju zakona o zaštiti svedoka kao član parlamenta.

PROČITAJTE JOŠ: "Porodica me odvukla kod matičara, nisam mogla da kažem ne": Milijarder je prosio 3 puta, jedva je naterali da se uda 

Aleksandar je Elenu "spasio" na sve moguće načine. Izvukao ju je iz zatvora, a onda se među njima rodila ljubav uprkos razlici od 27 godina. Sa njim je dobila četvoro dece: Prvo dete, sina Nikitu, dobili su kad je Elena imala 22 godine, a sin Igor stigao je dve godine kasnije. Zatim je 2014. rodila ćerku Arinu, a sina Sašu dobili su 2021. godine.

Danas živi život na kom joj mogu pozavideti mnogi, nosi najskuplju odeću, vozi skupe automobile, putuje svetom, a o novcu uopšte ne razmišlja, jer ga ima u izobilju.

Pogledajte ih:

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Tea Tairović vežba pre izlaska na binu  Privatna arhiva

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)