"Drogirao me, silovao, pa terao da abortiram": Još jedna žena opužila Paf Didija, isplivala stravična ispovest

Oglasila se još jedna žrtva koja je repera Paf Didija optužila za polno zlostavljanje.

DFree/Shutterstock

Američki reper Šon Kombs, poznatiji kao Paf Didi, nedeljama je u centru skandala zbog optužbi za polno zlostavljanje.

Nedavno se za medije oglasila pevačica Niki Hiton koja je svojevremeno optužila Paf Didija i Kanjea Vesta da su pokušali da je siluju kada je imala 19 godina. Sada je stigla još jedna tužba i stravično svedočenje žene koja se predstavila pod pseudonimom Džejn Do.

Ova tužba stiže samo nekoliko dana nakon što je Kombs uhapšen u hotelu u Njujorku. Reper se suočava sa brojnim optužbama za reketiranje, polno nasilje i trgovinu ljudima.

U najnovijoj tužbi, žena tvrdi da ju je Didi u svom domu drogirao i nekoliko puta silovao, kao i da je ostala u drugom stanju. Ona navodi da je upoznala Didija 2020. godine, a da se zlostavljanje i uznemiravanje nastavilo do jula ove godine.

Tvrdi da je bila naterana da odlazi u Kombsove domove u Njujorku, Los Anđelesu i Majamiju, kao i da bi je reper tokom svake posete primoravao da "izvodi šou" za njega.

Kako je ispričala, u jednom trenutku je uradila test trudnoće koji je bio pozitivan. To je saopštila Kombsu koji ju je ubeđivao da abortira. Ubrzo nakon toga imala je spontani pobačaj. U tužbi se navodi i da je Kombs, zajedno sa svojim saradnicima, pratio gde se nalazi kao i da su prisluškivali njene razgovore, prenosi Sky News.

PROČITAJTE JOŠ: "Silovao me je u kolima i sve snimio": Talija optužila P Didija i njegovog telohranitelja, snimak i dalje u opticaju

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Ana Nikolić sa Raletom u provodu  Instagram/uros_tarapana

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)