Optužila ga za nasilje pa palo pomirenje: Dragana i Nebojša Grnčarski nakon godinu dana prvi put u javnosti

Dragana i Nebojša Grnčarski nakon pomirenja prvi put u javnosti.

ATA AHEL

Prošlo je čak tri godine od kada je u javnosti poput bombe odjeknulo da je Dragana Grnčarski supruga prijavila za nasilje, spakovala kofere i napustila dom. Nakon nekoliko meseci razdvojenosti par je rešio nesuglasice, a Dragana se vratila suprugu i svojoj porodici.

Od pomirenja prošlo je nešto više od godinu dana, a Dragana i Nebojša Grnčarski sada su se prvi put pojavili u javnosti. Par je stigao na premijeru predstave "Yu turneja" koju izvode Srna Lango i Stefan Radonjić, u dobrom raspoloženju.

ATA AHEL 

Još nešto je prisutnima privuklo pažnju, a to je nesumnjivo izgled Dragane Grnčarski, koja pleni lepotom, još ima liniju devojke, i ništa manje mladalačko lice. Na račun supruge Nebojše Grnčarskog komplimenti su se ređali cele večeri, a on nije krio koliko mu imponuje što je žena koju voli kraj njega, srećna i zadovoljna.

Podsetimo, pre više od godinu dana javnost je uznemirilo potresno svedočenje Dragane Grnčarski, koja je tvrdila da ju je suprug Nebojša duže vreme psihički i fizički zlostavljao, zbog čega je napustila porodični dom i obratila se nadležnim organima. Istovremeno, javno je negirao da je majku svoje dece ikada udario, ali je i izneo niz optužbi o njenom, navodno, nedoličnom ponašanju. Iako je jedini očekivani ishod ove situacije bio razvod, čini se da situacija ide u potpuno drugom pravcu.

Supruga Nebojše Grnčarskog, vlasnika jedne modne agencije, tada je satima u tužilaštvu pričala kako je godinama trpela fizičko, psihičko i finansijsko maltretiranje. Izjavila je na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu da se plaši supruga jer je nasilje od njega trpela od 2006.

ATA AHEL 

Podsetimo, ona je supruga prijavila nekoliko meseci posle nasilja, za koje tvrdi da se dogodilo 4. januara 2021. u njihovom stanu. Na pitanje zašto ga nije prijavila kada se incident navodno dogodio, niti je otišla kod lekara koji bi konstatovao povrede, izjavila je da nije htela da se njihova imena razvlače kroz medije.

"Počeo da me trese"

"Te večeri sam sedela u dnevnoj sobi, čitala knjigu i pušila cigaretu. Prošao je pored mene i rekao: 'Luzerko, nikada ništa u životu nisi napravila, i deca su te provalila.'Pošto sam ćutala, uhvatio me je za ruke, počeo da me trese i da viče: 'Mutava, odgovori', a onda mi je udario dva šamara. Otrčala sam u kupatilo da se ispovraćam, spakovala stvari, pozvala drugaricu i otišla kod nje", ispričala je, prema nezvaničnim informacijama, Dragana.

Pogledajte još fotografija:

Bonus video:  

This browser does not support the video element.

NASILJE U PORODICI  Kurir.tv

 (Story/MONDO/Marina Cvetković)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!