Marija Mikić živi u kući od pola miliona evra: Pevačica ispunila veliku želju, a jedno joj je zadalo poteškoće

Marija Mikić je sa suprugom Jovanom sagradila porodično gnezdo, a ovako izgleda unutrašnjost njihove kuće.

Instagram/wwwmarijamikiccom/Kurir, Nenad Kostić

Pevačica Marija Mikić već neko vreme žive u kući od 20 kvadrata koju su kupili, a kako se pisalo, za nju su dali 500.000 evra.

Ona nikada nije krila da je dugo maštala o životu u kući, te sada ponosno deli porodične trenutke iz svog doma. Marija je dugo živela kod supruga Jovana u stanu, a onda su ispunili sebi najveći san. Marija je o kupovini kuće i selidbi govorila za medije:

"Kada smo počeli da gledamo gde bismo se preselili, nismo imali u planu kuću, iako je to bio naš san. Svesni smo cena na tržištu, ali ovo je bila stvar koja se ne propušta. Punim snagama smo dali sve od sebe, da ispunimo taj san. Ovo je naš dom iz snova i sve smo uradili da baš bude onako kako smo i zamislili", otkrila je nasmejano tada Marija koja je imala pomoć pri uređivanju.

"Imala sam malu pomoć drugarice Marije, koja je vrhunski arhitekta, kao i salona koji su sa nama radili na projektu cele kuće. U principu kuća koju smo kupili je nova, i ljudi koji su živeli ovde pre nas gradili su je samo za sebe. Kada su se oni iselili ostali su samo goli zidovi i nije bilo potrebno bilo šta da se radi, samo ono što smo mi hteli da 'došminkamo', ali to nisu bili grubi radovi", rekla je tada pevačica i otkrila je koliko joj je bila teška selidba jer je u tom trenutku bila uveliko u devetom mesecu trudnoće.

ATA/ F.S. 

PROČITAJTE JOŠ: MARIJA MIKIĆ VIŠE NE LIČI NA SEBE! Pevačica se prepolovila i postala plavuša, a svi komentarišu samo jedno! FOTO

"Dan selidbe je bio stvarno pakleni dan i to je bio jedini dan kada je padao sneg u celoj godini. Svi su nam pomogli pa smo dobro prošli."

Marija i suprug Jovan su zajedno uređivali dom, a zahtevi sa obe strane su ispunjeni.

"Joca nije imao posebne zahteve. Oboma je prvi put da uređujemo neku nekretninu, tako da mislim da je kompromis najbitnija stvari, šta se meni sviđa, a šta njemu. Nešto je po mom ukusu, nešto po njegovom. Na kraju je najbitnije da se sve lepo uklopilo i da smo dobili baš to što smo želeli, tako da kompromis je najbitnija stvar u svemu", ističe ona.

Zavirite u njihov dom:

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Ana Nikolić sa Raletom u provodu  Instagram/uros_tarapana

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)