Bebi Dol bosa u pozorištu: Pričali da se hrani u narodnoj kuhinji, a ovako izgleda posle duge ilegale

Bebi Dol usnimljena je u pozorištu, a snimak je brzo postao viralan na društvenim mrežama.

Tiktok/zorancumura

Pevačica Bebi Dol, koja je nedavno otkrila da je promenila ime i za koju se prićalo da se hrani u narodnoj kuhinji, već duže vreme je u medijskoj ilegali.

Cela Srbija pitala se gde je nestala bivša evrovizijska predstavnica, dok je sada konačno uhvaćena i to u pozorištu. Njen prijatelj ju je snimao u loži i sve podelio na Tiktoku, a ono što je mnoge zapreastilo je to što je pevačica bila bosa, penjala se na stolicu i dizala noge.

"U loži smo, čekamo predstavu. Stigla sam sa jednog lepog puta. Pretpostavljamo da će biti ovde mnogo veselije i mnogo bučnije, samo da počne. Sala je puna", govorila je Bebi Dol.

 Inače, Bebi Dol je nedavno promenila ime i sada se zove Dana Todorović.

"Jednostavno odlučila sam da se više ne zovem Dragana Šarić jer mi je to dosadilo, ali i zbog toga što želim da započnem novi život. Promenila sam ime u Dana Todorović. Moram da objasnim zbog čega. Dana je moje crkveno ime, a Todorović sam uzela od supruga. Mnogo mi se sviđa kako mi stoji i volela bih da me ljudi ubuduće zovu tako", rekla je.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

PISAC IZ AMERIKE OSVOJIO SRCE BEBI DOL! Pevačica PRVI PUT za Kurir televiziju OTKRILA ko je njen izabranik!   Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)