Poslednje pojavljivanje Milana Kalinića sa suprugom: Priča se da se razvodi, a već godinu dana se svi pitaju jedno

Svi mediji bruje o razvodu Milana Kalinića, a ovo je njihovo poslednje pojavljivanje.

YouTube/K1 televizija

U svim domaćim medijima je kao bomba odjeknula vest da se Milan Kalinić navodno razvodi od supruge Sandre nakon 18 godina braka.

Kako pišu domaći mediji, voditelj se iselio iz porodičnog stana na Voždovcu. Ovim povodom ekipa Kurira je poznatog voditelja pozvala komentar, a on je rekao sledeće: "Ne dajem komentare na tu temu", rekao je Milan.

O njegovom odnosu sa suprugom se spekuliše još više budući da je poslednjih godinu dana na sva prestonička dešavanja dolazio je sam ili u društvu majke. Kako je oduvek otvoreno govorio koliko je zaljubljen u Sandru, njeno odsustvo je pokrenulo brojna pitanja.

Poslednji put su zajedno viđeni u februaru 2023. godine na predstavi Nikole Đurička.

ATA Images 

PROČITAJTE JOŠ: Iz ovog luksuznog stana se iselio Milan Kalinić: Toliko je veliki da je u njemu igrao tenis sa sinom

Nakon toga, 15. juna 2023. godine, promociju knjige svoje bliske prijateljice Vesne Dedić takođe je posetio bez lepše polovine, da bi, 30. marta 2024, na premijeri monodrame Anđelke Prpić pozirao u društvu majke.

ATA Images 

 Pogledajte fotke sa Sandrom:

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

LUKAS NA DUHOVNO PROČIŠĆENJE, VOJAŽ MI JE BEZLIČAN, A SAŠA POPOVIĆ JE PRAVI PRIMER...! Vendi udarila na kolege sa estrade  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović