"Moj sin nije savršen, ali...": Majka ozloglašenog Paf Didija govorila i o snimku na kom zverski tuče bivšu

Majka repera Šon Didi Kombsa oglasila se putem advokata i progovorila o teškim optužbama koje se stvaljaju na teret njenom sinu.

YouTube/ Wendy Williams Show

Reper Šon Dedi Kombs optužen je za se**ualno zlostavljanje, silovanje i brojna druga kriminalna dela. Već neko vreme se nalazi u pritvoru u Bruklinu, odakle je tri puta tražio da ga puste da se brani sa slobode, za kauciju od 50 miliona dolara, ali je svaki put odbijen.

Protiv repera svakodnevno pristižu nove tužbe i gnusne ispovesti o navodnim zlostavljanjima koja su se dešavala, a se oglasila njegova majka Dženis Smols Kombs, koja je stala u odbranu sina. 

"Slama mi se srce kad vidim da mog sina sude, ne zbog istine, već zbog priče stvorene od laži. Svedočiti nečemu što izgleda kao javni linč mog sina, pre nego što je imao priliku da dokaže svoju nevinost, nepodnošljiva je bol koja se ne može opisati rečima. Kao svako ljudsko biće, moj sin zaslužuje da ima svoj dan na sudu, kako bi napokon podelio svoju stranu i dokazao da je nevin", rekla je ona za Page Six putem advokata.

Dženis se osvrnula i na snimak na kom Dedi fizički napada svoju bivšu devojku Kesi Venturu - "Nisam ovde kako bih prikazala svog sina savršenim jer on to nije. Pravio je greške u prošlosti, svi smo ih pravili. Moj sin možda nije bio sasvim iskren u vezi s određenim stvarima, poput poricanja da je ikada bio nasilan s bivšom devojkom, iako su hotelske kamere pokazale suprotno", ispričala je ona pa otkrila što misli šta je razlog toga što su se Kesi i Dedi nagodili dan nakon što je ona podigla tužbu protiv njega.

"Ponekad, istina i laž postanu toliko blisko isprepletene da postane zastrašujuće priznati jedan deo priče, pogotovo kada je ta istina van normi ili je previše komplikovana da bi joj se verovalo. Zbog toga verujem da je pravni tim mog sina odlučio da se nagodi umesto da do kraja ospori tužbu, što je rezultiralo efektom rikošeta jer je savezna vlada ovu odluku iskoristila protiv mog sina tumačeći je kao priznanje krivice", kaže Dženis.

Pročitajte još: JK i Didija upoznao diler oružja: Otkrila da se plaši da se ne pojave njene fotke sa mnogo opasnijim ljudima

Kesi je svog bivšeg optužila za silovanje, trgovinu ljudima i fizičko nasilje. Osim nje ga je još nekoliko žena optužilo za isto, a Dženis ga je odbranila i od svih tih optužbi: "To što nije bio iskren oko jednog problema ne znači da je moj sin kriv vezano za odvratne i teške optužbe iznesene protiv njega. Brojnim pojedincima koji su nepravedno osuđeni i kasnije oslobođeni sloboda je oduzeta ne zato što su bili krivi za zločine za koje su optuženi, već zato što se nisu uklapali u sliku onoga što ovo društvo smatra 'dobrom osobom'. Istorija nam je pokazala kako pojedinci mogu da budu pogrešno osuđeni zbog njihovih prošlih dela i grešaka", ispričala je reperova majka.

DFree/Shutterstock 

Dodala je i kako su optužbe protiv repera iznesene samo zbog novca, ne zbog pravde. "Gledati svet kako se šali oko toga što život moga sina propada pred našim očima nešto je što nikad neću moći da zaboravim. Zaista je mučno gledati kako se svet okreće protiv mog sina tako brzo i lako zbog laži i zabluda, bez da su ikada poslušali njegovu stranu ili mu pružili priliku da je iznese", rekla je.

Dženis tvrdi i da svi koji su ga optužili nakon Kesi samo traže "brzu zaradu" -  "Ti pojedinci su videli koliko se brzo pravni tim moga sina nagodio s njegovom bivšom, tako da veruju da mogu da dobiju brzu zaradu tako što će lažno okriviti moga sina".

Dodala je i kako lažne optužbe protiv njenog sina "sprečavaju prave žrtve s**sualnih zločina da dobiju pravdu koju zaslužuju". Rekla je i kako njen sin nije "čudovište" kakvim se prikazuje.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Puff Diddy odmjerio Severinu  Instagram

(Jutranji.hr/Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!