"Gledao me je u Jutarnjem, a sutradan preminuo": Njegovu smrt nikada nije prebolela, a zbog jednog se i dalje kaje

Kristina Radenković prisetila se pokojnog oca i dana kada je preminuo.

ATA Images/Antonio Ahel

Kristina Radenković svoj privatni život ne eskponira previše, dok je jednom prilikom je progovorila o najvećem životnom udarcu. Ona je kao mlada ostala bez oca Bobana.

Tu ranu nikad nije odbolovala, te je sa prazninom samo naučila da živi. Sada se prisetila pokojnog tate, te je tad iznela niz detalja o njemu. Njen otac preminuo je od karcinoma, a kako voditeljka kaže, godina u kojoj je preminuo za nju je bila najteža.

"A baš ta 2008. godina je bila najteži period u mom životu. Tati se baš tada pogoršalo stanje. On je 12 godina živeo s metastazama. Trčala sam za Sombor, u Novi Sad, pa u Beograd. Kako sam prolazila krugove, i apetiti su rasli. Nisam nikad verovala da ću da pobedim i da ću biti jedan od voditelja Evrovizije", pričala je voditeljka svojevremeno.

"Otkaz u pozorištu sam dala tri meseca nakon njegove smrti. Promenila sam grad i prešla da živim u Beograd, pa sam se onda pitala da li sam možda pogrešila, da li sam umislila da mogu da se bavim televizijom... Nisam znala da li je to moj put. Nikad nisam volela Beograd i uvek mi je bio tako taman, a danas mi je skoro najvažnije u Beogradu", pričala je.

YouTube/ RTS Šou program - Zvanični kanal /printscreen 

PROČITAJTE JOŠ: ISPLIVAO KRISTININ SNIMAK IZ TUŠ KABINE! Ovako voditeljka Slagalice izgleda kada se kamere ugase

"Tata je stigao da vidi kako vodim Evroviziju. Bio je srećan. Gledao me je posle u Jutarnjem programu, a sutradan je preminuo. Zvao je mamu i rekao joj: 'Ćerka ti razgovara s guvernerom Narodne banke i sad mogu da umrem' I tako je bilo. Vidi, nikad sebi neću oprostiti što mi nije dao da dođem taj dan ga vidim. Poslednje što mi je rekao bilo je: 'Dajkalica (tako me je zvao), sutra imaš Jutarnji, ostani u Beogradu. Biće tata dobro.' Znala sam po glasu da nije. Trebalo je da sednem u auto..."

Kristina redovno odlazi s porodicom u raskošnu vikendicu koja podseća na idilična imanja iz nekog holivudskog filma, a tamo najviše vremena provodi s majkom.

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Kristina Radenković pokazala ruku posle vađenja šipke  instagram/krisradenkovic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Kurir/ Katarina Bojović)