Napustila dom Bake Praseta, pa žestoko pecnula Duška: Jelena Karleuša jednim snimkom sve opisala

Jelena Karleuša na društvenim mrežama objavila je snimak kojim je "pecnula" bivšeg supruga Duška Tošića.

Mondo/Stefan/Stojanović

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase ugostio je u svom luksuznom domu Jelenu Karleušu odakle su se uključili u lajv i priredili pravi šou. Pevačica ga je bičevala, ali i dobila skupocene poklone. Nakon nešto više do dva sata koliko su bili pred kamerama i prikupljali donacije za pomoć ugroženima u poplavama u Bosni i Hercegovini, JK je napustila Bakin dom, a zatim na društvenim mrežama objavila niz reakcija na njeno gostovanje. 

Jelena je objavila i svima dobro poznat, šaljivi snimak čoveka iz Knez Mihailove, dok igra i viče "Dženifer Lopez" kojim je "pecnula" bivšeg supruga Duška Tošića.

Ona je ovim snimkom i "prozvala" bivšeg supruga - "Rašo, vi se ponašate kao moji bivši muževi", napisala je Jelena Karleuša.

Instagram/karleusastar 

Potpisala sporazumni razvod braka

Jelena Karleuša potpisala je sporazumni razvod braka od svog supruga Duška Tošića, 14. septembra. Oni su u vezi bili 16 godina, i imaju dve ćerke, Atinu i Niku. Duško Tošić je tokom karijere zaradio između 13 i 18 miliona dolara, a Jelena Karleuša je jedna od najvećih pevačkih zvezda na Balkanu. Njena zarada nije javno objavljena. Objavila je kako će podeliti imovinu.

Pročitajte još: Zavirite u stan u kom su JK i Baka Prase snimali lajv: Vredi 5 milona evra, jutjuber pokazao svaki ćošak

"Zbog raznoraznih medijskih i društvenih nagađanja, dodaću da se sva zajednička imovina (stečena u braku) vodi na našu decu, Atinu i Niku. Staratelj naše dece sam ja", rekla je Jelena Karleuša, a "druga strana" nije imala drugačiji predlog.

U galeriji ispod podsetimo se kako su Jelena i Duško izgledali na svom venčanju:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Jelena Karleuša na jahti  Kurir

(Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!