"Nije poenta ko nam je ćerku upoznao sa nasilnikom, već kako se iščupati": Siniša Kovačević progovorio o bolnoj temi

Glumica Kalina Kovačević, ćerka Siniše Kovačevića i i glumice Ljiljane Blagojević, pre nekoliko godina se rastala od nevenčanog partnera

MONDO/Uroš Arsić

Dramski pisac Siniša Kovačević na društvenim mrežama neretko iznosi stvavove o brojnim životnim temama, a sada se dotakao i najbolnije, koja se tiče njegove ćerke.

Glumica Kalina Kovačević, ćerka Siniše Kovačevića i i glumice Ljiljane Blagojević, pre nekoliko godina se rastala od nevenčanog partnera Vladimira Rekovića, sa kojim je dobila ćerku Aniku. Kraju braka prethodnilo je, kako je Kalina pričala, fizičko nasilje.

YouTube/Kurir 

Sada se i Dušan oglasio o tome:

"Nije poenta ko nam je ćerku jedinicu upoznao sa narkomanom, nasilnikom i kriminalcem,ko je kriv što se ona brzopleto i nepromišljeno udala, nego kako je iz tog zagrljaja propasti i smrti izvaditi. Bez obzira što je zet potplatio tatu,neke tetke i ujne da o njemu govore sve najbolje", napisao je Kovačević na društvenoj mreži Tviter.

 (Kurir, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!