P Didi s osmehom izašao pre sudiju: Kontroverzni reper u lancima slao poljupce, evo kolika robija mu preti

Suđenje američkom reperu Šon Didi Kombsu zakazano je za 5. maj naredne godine, a prema rečima tužioca suđenje će trajati najmanje tri nedelje.

DFree/Shutterstock

Američki reper Šon Kombs, koji se nalazi u pritvoru zbog reketiranja, trgovine ljudima u svrhu se*sualne eksploaacije i kriminalna dela vezana za prostituciju pojavio se prvi put pred sudom. On se u zatvoru nalazi od septembra kada je uhapšen i koji se izjasnio da nije kriv.

Pred sudijom se pojavio s nogama okovanim lancima, a nosio je zatvorsku smeđu košulju i kaki pantalone. Široko se osmehnuo svojoj porodici dok ga je američki maršal vodio u sudnicu, odvojivši trenutak da im mahne kako su sedeli u drugom redu.

Suđenje je zakazano za 5. maj 2025. godine, a ukoliko bude osuđen, reperu preti od 15 godina zatvora do doživotne robije, prenosi Skaj njuz. Reper, koji je poznat i kao Paf Dedi i Pi Didi, u sudnici je slao poljupce majci i deci nakon što je sudija odredio datum početka suđenja. Njegov advokat rekao je da će izlaganje odbrane trajati oko nedelju dana.

Tužilaštvo je optužilo Kombsa i da je privlačio žene dajući im drogu kao što su ketamin i ekstazi, obećavao finansijsku podršku ili pomoć u karijeri, ali i romansu. On je snimljene video snimke koristio kako bi obezbedio da žene neće govoriti, a tužilaštvo navodi i da je žrtve zastrašivao oružjem. Njegov advokat tražio je od sudije da izda zabranu tužiteljima i federalnim agentima da otkrivaju dokaze medijima, sa čim se sudija složio, ali rekao i da bi odbrana trebalo da bude suzdržana.

Pročitajte još: "Zahvali se Bijonse": Objava avio-kompanije inspirisana teorijama zavere skupila je 16 miliona pregleda

Veliku pažnju medija privuklo je i to što je na njegovim zabavama učestvovao veliki broj poznatih ličnosti, poput Dženifer Lopez sa kojom se zabavljao, Bijonse, Džej Zi i mnogi drugi.

Sledeće Kombsovo pojavljivanje pred sudom biće 18. decembra. U optužnici od čak 14 strana tvrdi se da je decenijama "zlostavljao, pretio, primoravao žene i druge oko sebe da ispunjavaju njegove s*ksualne želje, te mu štite reputaciju i ćute o tom njegovom ponašanju". Zatvoren je, takođe, i zbog sumnji da je kreator zločinačkog poduhvata čiji su članovi bili uključeni u trgovinu ljudima, podmićivanje, kidnapovanje, podmetanje požara...

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Puff Diddy odmjerio Severinu  Instagram

(Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!