Brus Vilis prvi put uslikan u javnosti: Fanovi užasnuti fotografijom, strahuju da je ovo početak kraja

Glumca su uslikali u gradu, a njegov izgubljeni pogled mnoge je rastužio.

Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavnog glumca Brusa Vilisa paparaci su konačno uslikali u javnosti, međutim, od trenutka kada su se fotografije pojavile na mrežama, obožavatelji holivudske zvezde nisu mogli da sakriju tugu zbog onoga što vide.

Vilis je izgledao tužno, pogubljeno, kao da se muči da raspozna gde se nalazi i zašto ga uopšte fotografišu.

Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mnogima nije promaklo i da je glumac umoran, a bilo je i komentara da se čini da mu vožnja po Los Anđelesu baš i ne prija.

Njegovo pojavljivanje u javnosti usledilo je par meseci nakon što je starija ćerka dala ohrabrujuće vesti o stanju oca koji se već neko vreme bori sa demencijom.

Twitter/@justdemi 

Međutim, nakon novih paparaco fotografija obožavatelji su u strahu da se glumčevo stanje ponovo pogoršalo.

Podsetimo, Glen Gordon Karon, koji je posetio Brusa, opisao je njihov susret.

"Osećam da on zna ko sam samo u prva tri minuta razgovora. Više ne priča, ranije je bio strastveni čitalac, a sada je od toga odustao. Sve te jezičke veštine mu više nisu dostupne. Kada ste s njim, znate da je on Brus i zahvalni ste što je tu, ali više nema radosti u njemu", rekao je.

Nažalost, i brojni drugi izvori su potvrdili da je Vilisu stanje uznapredovalo, a glumac se više nigde ne kreće sam ili bez pomoći, čak ni po kući.

Već mu je dijagnostikovano ozbiljno oštećenje sluha, njegov govor postaje sve nesuvisliji, ali najstrašnije od svega je amnezija. Glumac brzo zaboravlja lica starije dece i bivše supruge Demi Mur, stalno ih moraju podsećati ko su u njegovom životu.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

RAŠA BUKVIĆ OTKRIO KAKAV JE ZAPRAVO BRUS VILIS: Radili smo 6 meseci, dotakli smo se privatnih stvari OVO JE RAZLIKA IZMEĐU NAS  Kurir televizija

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!