Tražio joj da spava s majkom, a ona da ih gleda: Procureli bolesni detalji reperovog intimnog života

Sve je otkrila asistentkinja koja je bivšeg supruga Kim Kardašijan optužila za silovanje.

Profimedia

Nakon što je bivša asistentkinja Kanjea Vesta progovorila o svemu što je prošla sa reperom, javnost je posebno bila šokirana detaljima iz intimnog života repera i njegove druge supruge

Loren Pišoti je otkrila da reper ima bizarne fetiše i opsesije, kao i da je često spavao sa majkama svojih žrtvi, kao i da je to pokušao sa novom suprugom Bjankom Sensori.

U tužbi se navodi da su i Bjanka Sensori i njena majka bile na Kanjeovoj Meti, premda u vreme dok nije bila njegova supruga, već "njegova zaposlena/učesnica se*sualnih zabava na poziv".

Instagram/kanyewest 

Pišota je istakla i kako je Kanje navodno njoj samoj 28. septembra 2022. godine poslao snimak ekrana na kome se vidi njegova i Bjankina prepiska o tome kako želi da ima odnose sa njenom majkom.

"Želim da j**** tvoju mamu. Pre nego što ode", napisao je, kako se tvrdi u tužbi.

"Da li treba da dodam da sam mislio i na to da želim da me gledaš dok to radim", dodao je Vest.

Bjanka je u to vreme boravila u Los Anđelesu u Americi sa radnom vizom, a njena majka Aleksandra je došla ćerki u posetu iz njihove rodne Australije.

Pišota je dalje navela da je Sensori odgovorila na škakljive Vestove poruke, jer je to bio jedini način da zadrži svoj posao, a samim tim i vizu.

Profimedia/STIL 

"Evo šta je napisala... 'Ona je udata (misli se na Aleksandru, prim aut). Spavaću sa nekim ovog vikenda i reći ću ti to sledeći put kad budeš u meni'", navodno je odgovorila Sensori Vestu, što je prenela Loren.

U tužbi se navodi i da je Bjanka bila podvrgnuta se*sualnom ropstvu za Vesta mnogo pre nego što su se venčali, uključujući i vreme dok je radila u kancelarijama "Yeezy" kompanije u Los Anđelesu.

Pišota je istakla da je Vest koristio svoje veze u nekim modnim brendovima kako bi dobio radne vize za žene koje je nagovarao da dođu u SAD zbog se*sa. U njegovim kompanijama su dobijale "nejasne poslove"i morale su da potpisuju ugovore o poverljivosti o svojim iskustvima. Bjanka je u početku bila jedna od tih devojaka.

Takođe, navedeno je da je Kanje često imao se*s sa zaposlenima, te da im je naređeno da naprave improvizivane spavaće sobe koje se sastoje od dušeka na podu, jastuka i ćebeta ili u kojima postoji samo ormar. Za polne odnose je koristio i toalete i svlačionice za osoblje.

Instagram/kanyewest 

Loren je u tužbi navela i kako joj je Kanje neprestano slao najrazličitje poruke o Bjanki dok se nije oženio njome. "Osećam se kao da je Bjanka došla u LA da spava sa što više ljudi i da raskine brakove i da pretvori druge devojke u ku*ve", navodno je jedna od poruka koju je poslao 25. juna 2022. godine.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Ovaj snimak je Kanje Vest komentarisao Didi  TikTok

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!