Nekadašnju železničku stanicu u CG pretvorio u hotel: Ovo su jedine dostupne fotke kamene vile Emira Kusturice

Emir Kusturica poseduje veliku kamenu vilu u Crnoj Gori koju je potpuno adaptirao u restorane i manji hotel.

L.L./ATAIMAGES

Jedna od najboljih i najcenjenijih reditelja, Emir Kusturica zaslužan je za uspeh brojnih glumaca, a poznate je i kao veliku ljubitelj prirode i životinja pa tako pored čuvenog Drvengrada ima ima i porodični dom u Herceg Novom koji je adaptirao u restorane i manji hotel.

U delu grada koji se naziva Skver Kusta je unutrašnjost lokala opremio prema najboljim svetskim standardima, a najvidljiviji motiv su delovi iz filma "Dom za vešanje". Nekadašnju železničku stanicu reditelj je pretvorio u mali hotel, deset metara od mora, sa terasom sa koje se vidi velika luka u Herceg Novom.

Izvor blizak portalu tvrdi da za razliku od prethodnih godina, Emir Kusturica više ne dolazi tako često u Bokokotorski zaliv, a sve obaveze oko restorana dodelio je prijatelju koji mu i vodi posao u Crnoj Gori.

"Emir je ranije češće dolazio ili smo ga bar češće viđali. Sad ga dugo nismo videli, verovarno dođe na kratko, obiđe sve i vrati se za Beograd", rekao je izvor i dodao:

Pročitajte još: Kusturica ga otkrio, on skončao na vešalima: Upao u kandže droge, a o jezivoj smrti brujala čitava javnost

"Nedavno je pored starog restorana otvorio još jedan. Lepo je, sve je novo, ali najbitnije je da ima ljudi. Neki dolaze jer je na samom ‘Skveru“, pruža se lep pogled od restorana ka moru, a neki da bi ga sreli".

Bonus video:

This browser does not support the video element.

ZA NJEGA MNOGI NE ZNAJU, A ŽIVA JE MUZIČKA LEGENDA! Emir Kusturica izjavio da od svake njegove pesme može da napravi FILM!   kurir televizija

 (Grandonline/Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!