Zejna prvi put o čoveku sa kojim je 10 godina: Nije se pojavio na promociji, a evo šta joj je sad u planu

Zejna je promovisala svoj novi projekat "Nova rasa", a odgovorila je i na neka lična pitanja.

Mondo

Popularna pevačica i aktivistkinja Zejna sinoć je imala promociju tri nove pesme "spakovane" u umetnički film "Nova rasa" koji je izazvao ogromne reakcije u javnosti. 

Mondo ekipa našla se na licu mesta, te smo sa umetnicom imali prilike da popričamo ne samo o njenom novom fantastičnom projektu, već smo se dotakli i nekih privatnih tema. 

Zejna se na promociji pojavila u društvu ćerke, a pred predstavnike sedme sile izašla je u svetlucavom oversized sakou i mini suknji zbog čega je podsećala na holivudske zvezde.  

Pevačica je otkrila da je u ove tri pesme i film uložila više desetina hiljada evra, kao i da su reakcije više nego pozitivne. 

Mondo 

"Znaš ono kada nemaš nijedan negativni komentar i to me plaši, jer šta drugo da kažu - lepo je. A ne kažu lepo je, nego fantastično", započela je Zejna koja je dodala da je, sa druge strane, izenađena što je izostala podrška kolega

This browser does not support the video element.

Zejnu kolege nisu podržale  MONDO

"Ja štagod da sam radila u karijeri uvek su moje kolege šerovale, a ovo je prvi put da skoro niko od mojih kolega nije šerovao. I onda sam se pitala zašto, i nekako razmišljam, uvek sam imala podršku, i ja uvek svima pružam podršku, nikada ne merim, ne uzimam da bi se nešto vratilo, i zato se malo brinem šta se desilo, a u stvari, neću da sudim, možda ljudi imaju posla, možda su opterećeni svojim stvarima, ali bih volela da i ja dobijem podršku koju dajem drugim kolegama, jer mislim da je svako drugačiji, ništa moje ne može da bude tvoje i obrnuto", ističe Zejna koja se potom našalila "možda su u šoku koliko je dobro", te dodala, "videćemo u celom procesu da li je to samo neka prezaposlenost ili namera".

Pevačica se u jednom trenutku dotakla i privatnog života. Kako kaže, već duže je u ozbiljnoj vezi, ali je srećna i zaljubljena. 

"Ja sam ti ono - sve ili ništa. Nema zezanja i ono kao, idemo na piće i to. Ima taj neki talenat da ne grešim u izboru muških osoba", otkrila je. 

This browser does not support the video element.

Zejna prvi put o partneru  MONDO

Zejna je otkrila i koliko je dugo sa partnerom.

"Znaš kakve su ti današnje veze, to ti je u prekidima, jedan opseg od 10 godina, ali ono, okej smo, pa nismo...", započela je i objasnila da je njen fokus uvek bio ćerka Kjara.

Mondo 

"Nekako, ja sam uvek bila usredsređena na Kjaru, i na posao, i samostalac sam, nisam neko kome treba muškog društva ili nešto da bih se ja osećala ženstvenijom, ali mislim da je krajnje vreme da se i ja eto udam", priča Zejna.

"Radimo na tome da to bude kompletno jedan lep događaj i jako se radujem tome", dodala je.

Od kolega na svadbi bi volela da joj zapevaju Gipsy kings, da bude veselo, jer su joj "ove standardne pesme dosadile".

Na pitanje da li bi nosila crnu venčanicu Kaja Ostojić, Zejna je rekla: "Ne, ipak kada se budem udala konačno to će biti u belom, nikakve neobične venčanice već klasika. To volim".

Kurir 

Pevačica je dodala i da ne planira klasičnu romsku svadbu, već nešto intimno, u krugu porodice i bez medija. Inače, na promociji se njen partner nije pojavio, a Zejna je objasnila šta posredi:

"On ne voli da se eksponira, a trenutno je na putu, pa nije tu kao podrška".

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Zejna - promocija  Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!