"Imam tri kuće, a živim kao podstanar": Srpska pevačica plaća kiriju 600 evra, otkrila i zašto joj se to isplati

Slađa Delibašić je dve nekretnine prepisala na ćerke

Instagram/sladjadelibasic

Slađa Delibašić je nakon razvoda od Đoleta Đoganija, jednu kuću prepisala na prvu ćerku Silviju, a drugu na ćerku Marinelu, dok je od treće, koja je najveća, napravila vrtić.

"I dalje sam podstanar, ne živim ovde, u ovoj zgradi je jedna ćerka, a u drugoj je druga. Sukob je generacija i onda mi je bolje da imam svoj mir. Sada plaćam stan 600 evra mesečno, cene su mnogo skočile", rekla je Slađa.

Njena starija ćerka Silvija je snimila nekoliko pesama, a nakon porođaja odlučila je da se povuče iz javnosti. Ona je završila školu za vaspitača i radi u vrtiću svoje majke.

Pročitajte još: "Za nju su se tada zakačile neke sponzoruše": Posle 20 godina otkriveno zašto su se razveli Đogani i Slađa Delibašić

Marinela je takođe htela da krene stopama svojih roditelja, i pre nekoliko godina je učestvovala u X Faktoru. Pre dve godine je diplomirala na Fakultetu za fizičku kulturu i menadžement u sportu, a onda našla posao u ovoj oblasti.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

POPLJUVALA KOLEGE! Slađa Delibašić oplela po estradi: OGAVNI SU MI, SADA SAMO ZA BAKŠIŠOM JURE   Kurir televizija

(Nova, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!