Gore mreže zbog CV-ja Jovane Jeremić! Napisala da govori 5 jezika: srpski, hrvatski, bosanski, španski i engleski?

Voditeljka se pohvalila znanjem jezika, no ljudi su umirali od smeha zbog svega što je napisala.

TV Pink / screenshot

Novi dan, nova Instagram "drama" Jovane Jeremić. Ovog puta, koplja su se lomima zbog njenog CV-ja koji je objavila na Instagramu, tačnije zbog jezika koje je navela da zna

Jeremić se pohvalila da govori čak pet jezika, što ne bi bio problem da pored španskog i engleskog nije izlistala srpski, bosanski i hrvatski. U lingvističkom smislu sve to je jedan, "policentrični" jezik koji ima četiri imena, i koji je razdeljen delovanjem nacionalnih lingvistika.

Ipak, kako Jovana putuje u inostranstvo, sve te jezike je morala da navede.

Instagram printscreen / jeremicjovana 

Ipak, negativni komentari nisu izostali. 

"Sve sve ali jezici", "Hrvatski i bosanski, ne mogu", "A gde je jezik Montenegra", "Ja bih volela cuti njen hrvatski više nego dobiti na lotou", "Poliglota, ha ha ha", samo je delić komentara, no bilo je i onih koji su branili voditeljku:

"Ona dolazi u Ameriku i sve te jezike mora ubaciti u spisak koji su zvanično priznati kao takvi. Ja sam kao službeni prevodilac u Kanadi sertifikovana da na svakom od njih radim", objasnila je jedna pratiteljka sa kojom su se složile još neke kolege prevodioci.

MONDO/Stefan Stojanović 

Inače, Jovana se trenutno sprema za put u SAD, gde će pratiti tamošnje izbore za predsednika, te je iz tog razloga odlučila da se pohvali obrazovanjem i veštinama.

Pročitajte još: JOVANA I RADA NA KRALJEVSKOM DVORU: Bile najbolji đaci, sad mlate lovu - jednu od njih nećete prepoznati!

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Jovana Jeremić   instagram/jovanajeremic

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!