Verina ćerka se slomila zbog smrti Lijama Pejna: Pobegla sa bine, nije mogla da otpeva reči zajedničke pesme

Posebno joj je bilo teško kada se iza nje na ekranu pojavila zajednička fotografija sa pokojnim pevačem.

printscreen/x/tdefenseless28

Smrt mladog pevača Lijama Pejna ostavila je čitav svet u šoku, a kolege i fanovi opraštaju se od talentovanog muzičara na mrežama. 

Ova vest posebno je potresla Pejnovu porodicu, ali i najbliže saradnike, među kojima je i Rita Ora. Albanska pevačica trenutno je na turneji po Japanu, a na poslednjem koncertu je imala i mali omaž Lijamu sa kojim je snimila jedan od najvećih hitova u svojoj karijeri "For you"

Numera je snimljena kao soundtrack za film "Fifty Shades Freed", i gotovo preko noći je postala veliki hit. Zapravo, "For You" je bila jedna od dve Pejnove pesme koje je snimio kao solo umetnik koja je ušla na svetsku top 10 listu.

No, sada su društvene mreže preplavljene snimcima sa Orinog nastupa kada se na velikom videobimu iza Ore pojavila njena zajednička fotografija sa pokojnim pevačem. 

U jednom trenutku se slomila i najpre sela na binu, a porom je držeći glavu rukama jedva izustila: "Ne mogu ni da pevam trenutno".

Nakon toga je otišla sa bine, ne mogavši da smogne snagu da pesmu otpeva do kraja.

Komentari nisu izostali, a ljudi su pisali koliko je lepo što je "pokazala svoju emotivnost i odanost Lijamu". 

Inače, Rita Ora se i oglasila nakon vesti o njegovoj smrti priznavši da je "potpuno slomljena".

"Imao je najdivniju dušu, nikada ga neću zaboraviti. Razorena sam", započela je. 

"Veoma sam volela da radim s njim - bio je jednostavno pravo zadovoljstvo biti u njegovoj blizini, i na sceni i van nje. Ove tragične vesti mi slamaju srce. Šaljem svu svoju ljubav i molitve njegovoj porodici i voljenima. Naša pesma 'For You' sada ima potpuno novo značenje za mene. Počivaj u miru", dodala je Ora na Instagramu.

Inače, o Riti Ori se svih ovih godina više pričalo zbog skandala, naročito kada je o ljubavi reč. Tako je javnost brujala zbog njene veze sa Robom Kardašijanom kog je varala sa 20 momaka, a kasnije je povezivana i sa nekim zauzetim momcima. 

Šuškalo se da je upravo Ora bila ljubavnica Džej Zija o kojoj je Bijonse pevala na albumu "Lemonade". Stvari se nisu smirile ni nakon što se udala za producenta Taiku Vaititija, naročito nakon što su se pojavile fotografije na kojima se ljubi i sa njim i sa ženom, nakon čega je kružila priča da par voli "trojke". Ironija je što je Ora sve vreme tvrdila da ju je majka Vera naučila "tradicionalnim, porodičnim vrednostima", zbog čega su je često prozivali.

KHAPGG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Interesantno je da su u jednom trenutku strani mediji pisali i da su Ora i pokojni Pejn u vezi, naročito kada je rekla da je Lijam "najbolja osoba koju je ikada upoznala". 

printscreen/youtube/FiftyShadesVEVO 

Međutim, ispostavilo se da su Pajn i Ora samo prijatelji, a ako je i bilo nečega, bilo je "isključivo platonsko".

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Rita Ora  instagram/negujmosrbski

Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!