Gudelj "obrisao" fatalnu izabranicu: Zbog jednog poteza svi misle da je došao kraj dugogodišnje ljubavi

Dragiša Gudelj jednim potezom iznenadio je fanove, te su mnogi pomislili da je raskinuo s izabranicom Lanom.

instagram/dragigudelj

Brat, Nemanje Gudelja koji uživa u srećnom braku s Anastasijom Ražnatović, Dragiša Gudelj godinama je u ljubavi s lepom manekenkom Lanom Lazarević. Dragi nikada nije skrivao koliko je zaljubljen u svoju izabranicu, te je na Instagramu redovno kačio njihove zajedničke fotke.

Međutim, sada je sve fotografije obrisao zbog čega su mnogi pomislili da je došao kralj ljubavi s lepom Lanom. Isto je uradila i ona, a niko od njih se nije oglašavao povodom navoda da su raskinuli.

Pored porodice, Dragiši je u teškim trenucima najveća podrška bila i devojka Lana Lazarević koja je po zanimanju manekenka. Poznati par u vezi je bio dve i po godine, a kako pišu domaći mediji, lepa Lana je prošle godine bila proglašena za Top model Evrope.

Pročitajte još: MEŠALA I UVIJALA SE OKO GUDELJINOG BRATA! Milica Todorović ZAVODILA na Anastasijinom rođendanu - "Top je frajer!"

Ova plavuša ima 21. godinu, a trenutno studira na prestižnom američkom Univerzitetu u Beču, na smeru međunarodnih odnosaRodom je iz Novog Sada, ali je srednju školu započela u Sjedinjenim Američkim Državama, a završila je u Austriji. Anastasija i Lana su se odlično slagale, a Cecina ćerka je neretko i komentarisala manekenkine fotografije s Dragim.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Dragi Gudelj Anastasija Ražnatović   instagram/dragigudelj

(Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!