"Policija mi je govorila da sam prostitutka": Bivša zadrugarka nakon deportacije iz Amerike i noći u pritvoru

Deniz Dejm oglasila se za domaće medjie nakon što je deportovana iz Amerike gde je, kako kaže, provela noć u pritvoru.

ATA IMAGES / ANTONIO AHEL

Bivša učesnica rijaliti programa Zadruga, Deniz Dejm, oglasila se ranije na svom Instagram nalogu gde je u suzama saopštila da je provela noć u pritvoru i da će je deportovati iz Amerike. Po povratku kući oglasila se za domaće medije i otkrila kako se oseća nakon svega.

"Osećam se katastrofalno, policajac mi je sve vreme govorio da sam prostitutka i stalno ponavljao da je prostitucija zabranjena u USA. Bilo je jezivo, u Ameriku sam se uputila jer tamo imam sajber švalera i tamo živi. To je trebalo da bude naše prvo upoznavanje, pa se sada nalazim u krugu porodice koja mi je pomogla da prođem kroz taj fijasko", rekla je kontroverzna bivša učesnica "Zadruge".

Već na aerodromu policija je zaustavila starletu kako bi, kako objašnjava, izvršili rutinsku kontrolu, ali se sve završilo privođenjem i deportovanjem - "Adio Amerika za mene. Našli su moj profil na 'Onlifansu' i neće da me puste", rekla je kroz suze starleta u prvom u nizu Instagram storija preko kojih je obaveštavala pratioce kroz šta sve prolazi u Americi: "Mislili su da bih radila na crno i to je to za mene. Sada moram nazad".

Instagram/denisedameofficiel 

Pročitajte još: "Bila sam sa čovekom od 73 godine": Pričali da je muško, imala odnose uživo programu, sad šokirala pričom o 300 evra

Otkrila je i da ju je policija privela i da je noć pre povratka kući provela u stanici: "Bila sam u pritvoru preko noći, rekli su mi: 'Gospođo, nije Amerika za Vas'. Sada čekam da me puste kući. U pritvoru je bilo strašno, hladno, skoro pa sam se smrzla".

Vidno potresena sve vreme je plakala i govorila kako nije ništa zgrešila, te da su pogrešno protumačili njene poruke iz telefona: "Tu sam sa policijom. Nisam uspela. Šta sam ja uradila i šta je moj 'Onlifans' kriv?".

Bonus video:

This browser does not support the video element.

DENIZ DEJM EKSKLUZIVNO NAKON ŠTO SU JE PRETUKLI: Tu mi je švaler, pomaže mi da se svlačim i oblačim! OVAKO JE DOŠLO DO PREBIJANJA  Kurir televizija

(Blic/Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!