Verila se bivša snajka Kardašijanki: Bila striptizera, zavela Tajgu, pa Roba, a on je njena "treća sreća"

Klekao na kolena pred hiljadama ljudi i zaprosio Blek Čajnu.

LAGOSSIPTV/Blue Love Images / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Anđela Vajt, koja se proslavila kao Blek Čajna, karijeru je započela kao striptizeta, ali se brzo probila u svet šou biznisa zahvaljujući prevenstveno vezama s poznatim ličnostima, kao i poslovnim poduhvatima. Njena veza s reperom Tajgom bila je turbulentna i puna skandala. Par je dobio sina, Kinga 2012. godine, a nakon rastanka usledila je sudska bitka oko starateljstva.

Sud je doneo odluku da će poznati roditelji morati da udruže snage oko svega što ima veze s njihovim naslednikom. Nekoliko godina kasnije zavela je brata poznatih Kardašijanki, Roba. Par je započeo vezu 2016. godine, a ubrzo nakon toga su objavili veridbu i trudnoću. Njihova ćerka Drim rođena je u novembru 2016. godine. Iako je njihova veza isprva izgledala kao bajka i svi su očekivali veliku svadbu, ubrzo su usledili problemi i skandali.

Rob je objavio eksplicitne fotografije Čajne na Instagramu, optužujući je za neverstvo i zloupotrebu droga. Ona je odmah uzvratila optužbama za nasilje i zatražila sudsku zabranu prilaska. O njihovim sukobima brujali su tabloidi, zabršili su i na sudu, ali su kasnije izgladili sve odnose i kako su istakli u jednom intervjuu ostali u dobrim odnosima.

Pročitajte još: SNAJA POZNATE PORODICE ZARAĐIVALA MILIONE, SAD JEDVA KRPI KRAJ S KRAJEM! Rasprodaje krpice i torbe da bi platila RAČUNE!

Blek Čajna je još jednom dala priliku ljubavi i svi se nadaju da je ovo njena "treća sreća". Ona je pristala je da se uda za dečka Derika Milana posle oko godinu i po dana veze.

Prema snimcima koji kruže društvenim mrežama, Milano je Čajnu usred jednog koncerta upitao da li bi da provede život sa njim. Pošto je pristala fanovi su par pozdravili ovacijama.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Veridba u Diznilendu  reddit/u/wasgehtlan

(Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!