Najstarija sestra Kardašijan, na svet je donela sina Rokija prošlog novembra. Kortni (45) i Travis (48) oduvek su pokazivali kolika strast vlada u njihovoj vezi od početka, pa su mnoge zgražavali svojim "vaćarenjem" i vulgarnim ponašanjem na javnim događajima i crvenom tepihu, ali i u scenama rijalitija "Kardashians".

Kortni je otvoreno govorila o dugom putu da zatrudni sa sadašnjim mužem, nakon što je trudnoće sa prva tri deteta iznela kao od šale. Kada se to konačno i desilo, u jednom trenutku desila sa komplikacija sa plodom, te je Kortni prevežena hitno u bolnici gde joj je uređena intervencija kako i spasili bebu.

Kada se već približio termin, Kornti nije imala više razloga za brigu pa je ispričalka kako je tekao porođaj, a neočekivanim otkrićem šokirala je mnoge gledaoce. Ona je otkrila da su se muž i ona malo "zabavili" neposredno pre porođaja! "Uz sve što smo prošli da bismo došli do ove tačke, ludo je što večeras stvarno idem u bolnicu", govori Kortni na snimku emitovanom u poslednjoj epizodi rijalitija.

Kada se par smestio u bolničku sobu, pre Rokijevog rođenja, Kortni je uveliko osetila kontrakcije, dilatacija je bila 3cm, a bilo je i krvarenja, prenosi People. Ali, nakon toga je puštena kući, obzirom da nije bilo progresa.

"Onda smo otišli kući, pojeli nešto, istuširali se i imali s**s da bi pokrenuli stvari", izennadila je Kortni detaljima, "To pomaže ponekad", dodala je o odnosima u trudnoći. Zatim su se vratili u bolnicu i narednog dana beba je stigla. 

Travis je priznao da je prisutstvovao porođaju, i da je ovo prvo iskustvo prirodnog porođaja koje je video, obzirom da već ima dvoje dece iz prvog braka. "Da li si uzbuđen?" upitala ga je Kortni pre nego što je porođaj počeo. "Iskreno, malo sam uplašen." odgovorio je bubnjar.

"Nećeš mi gledati u va*inu!" poručila mu je i dodala: "Ne želim da budeš traumatizovan svojom omiljenom stvari na svetu", poručila mu je Kortni.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO:

Trudnica sa ogromnim stomakom TikTok/ carlakmusicc

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!