"Ok, smirite se devojke...": Jelena odbrusila Noletovim udvaračicama, niko nije očekivao, fotka izazvala haos

Nakon brojnih komentara ispod fotografije Novaka Đokovića, reagovala je njegova supruga Jelena i sve iznenadila porukom.

Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, nema ko nije čuo, pored toga što je besprekornom karijerom dokazao da je najbolji, on je osvojio i brojne simaptije žena širom sveta. Posebnu pažnju nežnijeg pola privuče svaki put kada se pojavi u elegantnom izdanju, pa je tako pokazao i da mu osim tenisa i modeling ide od ruke.

Iako je i dalje miljenik žena, Noletovo srce već godinama pripada supruzi Jeleni koja mu je podarila troje prelepe dece i koja mu je jedna od najvećih podrški i oslonac u životu, kako u najlepšim tako i teškim trenucima.

Đoković je i pored uspešne karijere predan roditelj i dobar suprug, ali je evidentno da ima veliki broj udvaračica, što je primetila i njegova lepša polovina. On je na Instagramu objavio fotografije na kojima se vidi kako pozira sređen u sportsko-elegantnom odelu i nesvakidašnjoj jakni, a zbog njegovih fotografija žene su prosto "odlepile".

"Kraljevski stil", poručio je Nole, a pohvalnim komentarima pored fotografije se ne nazire kraj. To je primetila i Jelena koja je morala da reaguje. Naravno, u šaljivom maniru, ona je pokazala da je i te kako svesna da su žene poludele za njenim suprugom i poručila:

"Ok, smirite se devojke", napisala je Jelena uz emotikon smajlija koji plače od smeha.

Pročitajte još: "Dobijala sam batine": Jelena Đoković o odrastanju u teškim uslovima, deci ne radi to što su njoj otac i majka

Instagram/djokernole/Printscreen 

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Jelena Đoković, Novak Đoković   Instagram/milicatodorovicofficial

(Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!