Godišnje dobija samo 650 dinara od hita koji cela Srbija zna: "Penzioner sam, drugi uzimaju po 50.000 evra"

Slobodanu Bobi Iliću jedna pesma donela je ogromnu slavu, a i danas teško da neko veće slavlje može da prođe bez nje.

YouTube/Glas Juga/screenshot

Tokom svoje duge karijere snimio je više desetina pesama, ali je pevaču Slobodanu Bobi Iliću numera "Ramo, Ramo" donela veliku slavu. On se sa estrade potpuno povukao, i sada živi mirne penzionerske dane u Nišu, u svom stanu, potpuno odvojen od estrade i sveta koji ga je nekada okruživao.

"Penzioner sam, ali me svi prepoznaju. Promenio sam malo izgled, ali mi ljudi stalno dobacuju 'Gde si Ramo?'... Ne reklamiram se mnogo, prizeman sam čovek, sa svakim sednem, popričam, popijem....", rekao je on za Glas Juga pre nekoliko meseci.

Međutim, iako ne oskudeva, svojim priznanjem koliko novca mesečno zarađuje od prava na jedan od najvećih narodnih hitova sa ovih prostora, mnoge je ostavio u čudu.

"Nema svadbe, rođendana, veselja, krštenje, da se ta pesma ne otpeva na veselju. Nažalost, nije zasutpljena kako treba od strane mojih zastupnika. Ne može da mi samo za godinu dana pošalju obračun sa 650 dinara, dok neki drugi dobijaju i po 50.000 evra".

Pročitajte još: "KRALJ SVADBI" SAD ŽIVI OD 30.000 DINARA! Zarađivao 50.000 maraka: Loše sam prošao s PENZIJOM, ali ne žalim se

Slobodan Ilić Boban, izvođač velikog hita Ramo Ramo  YouTube/Glas Juga

Bonus video:

This browser does not support the video element.

VESNA ZMIJANAC OTKRILA NA ŠTA ĆE POTROŠITI SILNE PARE OD NASTUPA: Samo je OVA stvar čini srećnom! Otkrila kolika joj je penzija!  Kurir televizija

(Telegraf/Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!