"Nisam imala para za knjige i čizme": Voditeljka o odrastanju i situaciji koju ne može da izbije iz glave

Influenserka i voditeljka, Nataša Kovačević Njezvanova prisetila se odrastanja i jedne situacije kada je majka s 16 godina poslala u Beograd na Sajam knjiga.

Instagram pritnscreen / njezvanova

Popularna influenserka i voditeljka Nataša Kovačević, poznatija kao Njezvanova, koja je izazvala lavinu komentara kada je iznela stav o ženama koje odlučuju da same podižu dete, prisetila se trenutka kada je, kao šesnaestogodišnjakinja, posetila Sajam knjiga po prvi put. Tada je, umesto da iskoristi novac za kupovinu čizama, uložila ga u literaturu jer, kako kaže, nije imala dovoljno novca za sve što želi.

"Kad smo zasluživali dopamin nije bilo svega u izobilju, čini mi se da je čovek izgubio zahvalnost onda kad mu je sve postalo lako dostupno i sve obezbedio. Ne mogu da izbijem tu sliku sebe sa tih 16 godina kad sam došla na taj sajam knjiga, toga se sećam, moji drugari koji su išli sa mnom u filološku gimnaziju pisali su mi na Instagramu kad sam to pominjala", prisetila se Nataša i nastavila:

"Meni je majka te godine dala pare da kuzpim čizme u Beogradu, a ja sam potpuno strmoglavo sjurila modu pod noge knjigama i ostala pri tome do dana današnjeg, jer nisam imala pare i za knjige i za čizme".

Pročitajte još: PALE BANKE, TATI OTIŠLA UŠTEĐEVINA, A JA RADIM HONORARNO! Snežana Dakić iskreno - Pred kim da nosim jaknu od 3.500 evra?

"Kupila sam ceo komplet Herman Hesea, tačno se sećam, u jednom belom povezu koji je formirao njegov lik kad se sklope sve knjige, kupila sam rečnik jezičkih nedoumica Ivana Klajna, kupila sam Šekspira na engleskom sabrana dela, kupila sam nešto od Dučića što kad sam kasnije videla sam istetovirala", ispričala je voditeljka.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"Zovu me mladi da vodimo ljubav i da ih vodim na letovanje!" Haos u emisiji nakon izjava penzionerki, voditeljka van sebe  Kurir televizija

(Telegraf/Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!