Ko je žena košarkaša koju su sramno vređali navijači: Smuvala se s Nedovićem sa 19, a igrala u ovom spotu

Veliku pažnju javnosti privukla je scena od prošle noći, kada su navijači u dvorani "Morača" u Podgorici vređali suprugu košarkaša Crvene zvezde Nemanje Nedovića, Minu Nedović.

Instagram/minamilutinovic

Kažu da "ko gubi, ima pravo da se ljuti", no, sinoć se odigrala prava drama na utakmici između Crvene ZvezdeMeridianbet koju je predvodio fantastični Nemanja Nedović i Budućnosti. 

Umesto sportskog navijanja, navijači su sramno udarili na suprugu srpskog košarkaša, izgovarajući reči koje nijedna žena nije zaslužila. 

Nemanja se oglasio nakon izgubljene utakmice podelivši fotografiju sa suprugom Minom i ćerkom, a potom postavio i kratak snimak, odnosno citat popularnog repera Drejka. "Vama ostalima, onima koji ne veruju, koji su neuspešni, koji brišu tvitove, vi mi se gadite. Pogledajte me u oči, želite da uradite nešto? Tako sam i mislio", izgovara Drejk na tom snimku.

Marko Metlas/© MN press, all rights reserved 

Odgovorila na uvrede navijača Budućnosti

Inače, i sama Mina se oglasila nakon utakmice u kojoj je bila horski vređana u dvorani "Morača" u Podgorici.

Instagram/minamilutinovic 

"Neda dirigent", objavila je supruga Nemanje Nedovića, heroja pobede Crvene zvezde u Podgorici. Na njenim "storijima" tako su osvanule i poruke: "Za porodicu sve, HIM!", "Podrška", kao i objave onih koji su bili uz Minu.

Upoznala ga sa 19 

Interesantno je da je Mina imala samo 19 godina kada je započela vezu sa Nemanjom, koji je od nje stariji 3 godine. Upoznali su se na leto 2014. godine, a o svojoj ljubavi uvek su najlepše pričali.

"Bilo je leto, Nemanja je bio sa svojim društvom, a ja sa svojim. Te godine je bio povređen i nije mogao da igra za reprezentaciju. Nakon tog našeg prvog susreta prošlo je nekoliko dana, i počeli smo da se čujemo. On je baš tada išao u Ameriku na preglede, i kad se vratio, dogovorili smo se da se vidimo i upoznamo. Ja sam tog leta upisala fakultet, i pripremala se da modeling malo ostavim po strani. Nemanja je imao ugovor sa Golden stejt voriorsima na još godinu. U početku veze sve je bilo veoma komplikovano, bili smo razdvojeni, mnogo obaveza čekalo me je na državnom fakultetu. Dešavalo se da odem u Ameriku na samo četiri dana kako bismo bili zajedno", ispričala je Mina jednom prilikom za magazin Gloria.

M.M./ATAIMAGES 

"Teško je naći osobu koja će da te isprati u svemu što nosi karijera profesionalnog košarkaša i da se navikne na takav život. Teško je kad dođem nervozan sa utakmice, često je sama jer dosta putujem, ali Mina ima tu sreću da je posao ne vezuje za jedno mesto i da može da radi i bude sa mnom. Ja sam nju upoznao kad je imala 19 godina i njeno prvo pitanje je bilo 'Je l’ ti moraš na svaki trening da ideš?'. Brzo sam joj objasnio, adaptirala se i odlučila da želi da bude sa mnom kroz sve to, s te strane je i meni sve olakšano. Mislim da je ta mladost tome doprinela, negde sam je formirao kao osobu", ispričao je svojevremeno Nedović za Mondo.

Instagram/minamilutinovic 

Ko je zapravo lepa Mina?

Mina koja se pre braka sa proslavljenim sportistom prezivala Milutinović, oduvek je važila za jednu od najlepših Srpkinja. Rođena je 26. januara 1995. godine, i odrasla je u Smederevskoj Palanci. U svet modelinga ušla je još davne 2012. godine kada je pobedila na takmičenju "Miss World Next Top Model" u Bejrutu.

Ujedno, srpska javnost ju je dodatno zapazila i u spotovima jednog od najboljih frajera na domaćoj sceni, Saše Kovačevića, za pesme "Slučajno" i "Noć do podne".

Jedno od najčešće postavljanih pitanje je i koliko je visoka supruga košarkaša, a na zvaničnoj stranici njene modne agencije stoje i visina i njene ostale mere: visoka je 178 cm, obim grudi je 90, struka 63 i kukova 93.

Mina privlači veliku pažnju gde god se pojavi, a veoma je aktivna na Instagramu gde redovno objavljuje fotografije iz svog života.

Pogledajte neke od njih:

This browser does not support the video element.

Nemanja Nedović  MONDO/Nikola Lalović

(MONDO/Marina Cvetković)  

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!