Sin joj tri godine stariji od muža: Naslednik Verice Rakočević jedini od njeno troje dece bio na venčanju sa Veljkom

Sin kreatorke Verice Rakočević se zove Miodrag i stariji je od Kuzmančevića tri godine

MONDO/Stefan Stojanović

Brak modne kreatorke Verice Rakočević i kompozitora Veljka Kuzmančevića privlači veliku pažnju javnosti zbog razlike u godinama. Par je nebrojeno puta pričao o ovoj temi, Verica je čak u jednom intervjuu istakla da je starija od svekrve, a interesantno je i da je njen sin stariji od njenog muža.

Verica Rakočević (76) ima troje dece, sina Miodraga i ćerke Elenu i Milenu. Miodrag Rakočević je Veričin sin iz drugog braka sa Zoranom Rakočevićem, u kojem je dobila i ćerku Milenu koja živi u Americi.

Nakon razvoda od bivšeg pilota JAT-a, Borana Karamana, Verica je drugi put stala na "ludi kamen" i udala se za Zorana.
Miodrag celog života izbegava medije i javnost. Rođen je 1980. godine i tri godine je stariji od Veričinog sadašnjeg supruga Veljka Kuzmančevića, sa kojim je ona u braku od 2013. godine.

Iako ni u intervjuima nikad ne govori o detaljima iz života svog sina, Verica je izuzetno ponosna na naslednika koji joj je veoma privržen.

Pročitajte još: "Vređa i maltretira, plašili smo je se": Bivši radnik Elene Karić tvrdi da im je zbog ovoga odbijala 30 odsto

Dok Veričine ćerke Elena i Milena najveći deo vremena provode u inostranstvu, Miodrag sve vreme živi u Srbiji. Od samog početka podržao je njenu vezu sa 35 godina mlađim Veljkom i jedini je od njeno troje dece koji je prisustvovao njihovom venčanju.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

VERICA RAKOČEVIĆ ZA KURIR: Ovo je moja poslednja revija, neću da se valjam u blatu zbog gluposti! Sa partnerom pravi MEGA SPEKTAKL  kurir televizija

(Blic, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!