Teodora Džehverović raskinula sa košarkašem? Povukla drastičan potez, a Rebec joj duplo uzvratio

Pevačica je, po svemu sudeći, stavila tačku na romansu.

MN Press/ATA Images/Antonio Ahel

Popularna pevačica Teodora Džehverović i košarkaš Matic Rebec stavili su, po svemu sudeći, tačku na romansu. 

Par se duže vreme nije mogao videti zajedno, a da stvari definitivno nisu dobre bilo je jasno i po tome što je Teodora otpratila košarkaša sa mreža

No, nije trebalo mnogo da Rebec uradi isto, te da i on skloni pevačicu iz prijatelja. 

Printscreen/Instagram 

Zajedničke fotografije nikada nisu objavili na svojim profilima, jer su se sve vreme trudili da vezu sakriju od očiju javnosti, iako u tome nisu uspeli, te je tako osvanuo i njihov snimak sa plaže.

This browser does not support the video element.

Teodora Džehverović novi dečko   Tiktok/@miiijci

A u jeku priča o raskidu, Teodora je spakovala kofere i otišla kod brata Save u Dubai. Slobodno vreme iskoristila je i kako bi pobegla od obaveza i malo odmorila, pa tako svakodnevno kači provokativne fotografije u kupaćem kostimu i svojim pratiocima pokazuje kako uživa sa porodicom, daleko od Beograda.

Nije želeo da se fotografiše sa njom?

Inače, košarkaš je od samog početka veze bio izričit po pitanju bilo kakvog eksponiranja sa pevačicom. Tako se navodno pojavio na promociji njenog albuma, ali je sve vreme bežao od fotografa. 

Antonio Ahel/ATAImages 

Prema izvorima bliskim pevačici, ona je bila tužna zbog toga: "Ona je bar sa svojim prethodnim dečkom Ninom delila slike na društvenim mrežama, iako to njemu baš i nije odgovaralo. Međutim, sada je jako tužna jer su dosta i putovali. Ona nije mogla da podeli sliku i da pokaže da li je srećna. Iako je zaljubljena u njega, zbog toga ne može sebi da oprosti što on njoj ne dozvoljava da njihovu vezu eksponira javno", rekla je osoba bliska Teodori za Scandal, a mnogi su mišljenja da je i ovo naškodilo njihovom odnosu.

Nažalost, samo njih dvoje znaju šta je tačno presudilo njihovoj vezi, a pogledajte kako je Teodora izgledala pre samo par meseci kada je došla da bodri svog (bivšeg) dragog:

Pogledajte i njihove jedine zajedničke fotografije:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Teodora Džehverović  Instagram/Teodora Džehverović

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!