• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćerka Vasila Hadžimanova dobila ulogu u pozorištu!

Izvor mondo.rs

Talentovana tinejdžerka je nova zvezda Pozorišta na Terazijama, prenose "Večernje novosti".

Sedamnaestogodišnja naslednica porodice Hadžimanov napravice prve korake na daskama koje život znace, i to u mjuziklu!

Kcerka džez pijaniste i kompozitora Vasila Hadžimanova, sedamnaestogodišnja Marta Hadžimanov, izabrana je za ulogu Kristin (u alternaciji sa Mirjanom Matic) u hit mjuziklu "Fantom iz opere" Juga Radivojevica, cija je premijera planirana za oktobar u Pozorištu na Terazijama. Za dve muške i dve ženske uloge u mjuziklu na audiciju se prijavilo više od sto kandidata, u uži izbor ušlo je 14, a Marta je na kraju dobila ulogu Kristin.

"Primljena sam u zagrljaj Pozorišta na Terazijama i divnih umetnika sa kojima cu u narednih nekoliko meseci pripremati cuveni mjuzikl 'Fantom iz opere'. Hvala vam na ukazanom poverenju i pruženoj mogucnosti da živim svoj san! Presrecna sam," rekla je ona, a prenose "Novosti".

Nema sumnje da je Marta dobila ulogu zahvaljujuci i muzickim genima. Osim što lepo peva, praunuka Vasila Hadžimanova (koji je iza sebe ostavio više od 5.000 zapisa makedonskih izvornih pesama) i unuka pevaca, kompozitora i pesnika Zafira Hadžimanova (a po majci unuka Brankice Vasic Vasilise) je i kompozitor.

Poslušajte kako peva Marta!

Marta i Vasil Hadžimanov
Izvor: YouTube

I pogledajte šta je tata rekao o njoj za MONDO TV!

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bela kraljica

Cemu zlobni komentari? Svi ste u sve upuceni. Zasto devojka ne bi bila talentovana? Ima i genetske predispozicije i to visestruke. Meni je bas drago zbog njenog uspeha.

G7

Bas ona izabrana u toliko kandidata... jao super bas. Kod nas su toliko glumci i gluma dobri i neverovatno napredni, da prosto ne mogu da se prebroje nasi glumci koji glume u stranim filmovima, kao sto glume od Skandinavije od Azije i Afrike.

Vkl

Svi znamo da moras da imas debelu porodicnu vezu da upadnes na dramske, likovne i druge strukovne studije. I onda glumci glume neku kvazi elitu a u stvari su najbolji/najlosiji primer bratskog uredjenja ove drzave.

SERIJE