Pre nego što počnete da pravite hleb, treba da znate sledeće:
- Svaki hleb je bolji ukoliko smesa odstoji.
- Kada smesa stoji duže, a trebalo bi barem preko noći ili dana, prašak za pecivo stavite pred pečenje.
- Birajte brašna i mere pažljivo (od ječmenog, ovsenog i prosenog se peciva i hlebovi mrve).
- Pravite tanje hlebove, brže će se i bolje ispeći čak i kada su brašna problematična.
A sada pogledajte video:
Pogeldajte i ove recepte:
Zvezdan Terzić tražio da ga pitaju sve: Zaradili smo 420 miliona evra, neću da pričam o dugu!
"Ostanite kod kuće, izbegavajte putovanja": RHMZ izdao hitno upozorenje, prvi put se pokreće ovaj sistem
Fenerbahče otpustio Bobana Marjanovića? Povratak u Evropu pretvara se u katastrofu!
Crvena zvezda - Partizan uživo: Trojkaški obračun, Bolomboj u problemu sa faulovima!
Mondo ukrštenica za 23. decembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!