• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mali: Beograd će biti centar košarke 2018. godine

Izvor mondo.rs

Održana prva sednica Organizacionog odbora završnog turnira Evrolige 2018. godine. Siniša Mali: "Sjajna prilika za promociju Beograda i Srbije".

 Fajnal for Evrolige u Beogradu 2018. godine Izvor: MONDO, Bojana Zimonjić
Izvor: MONDO, Bojana Zimonjić

Gradonačelnik Beograda je istakao da će to bit "najveća sportska manifestacija u Beogradu sledeće godine".

"Prvi put smo se okupili svi zaduženi za organizaciju ovog događaja i dogovorili plan rada kako bi realizovali težak i odgovoran posao i postavili nove standarde u njegovoj realizaciji. Reč je o događaju od velikog značaja kako za grad Beograd tako i za celu Srbiju. Kako ovo takmičenje okuplja veliki broj pratilaca i navijača koji će posetiti našu prestonicu i učiniti Beograd centrom evropske košarke, treba da damo sve od sebe i da se još jednom pokažemo kao odlični organizatori sportskih takmičenja", rekao je Mali, prenela je gradska služba za informisanje.

On je naveo da će u okviru ovog velikog takmičenja biti održano još nekoliko turnira, utakmice u okviru Turnira "Ispod osamnaest", "Trenerska klinika", a u centru grada će biti organizovana "Fan zona" (navijačka zona).

"Beograd će tih nekoliko dana biti centar svetske i evropske košarke, a to je sjajna prilika za promociju našeg grada. Zato sa pravom očekujemo hiljade novih turista koji će posetiti našu prestonicu i uživati u ovom sportskom spektaklu", rekao je gradonačelnik.

Potpredsednik Organizacionog odbora za Fajnal for 2018 je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, a članovi su predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević, ministri Nebojša Stefanović, Aleksandar Vulin i Zoran Đorđević, v.d. zamenici načelnika Gradske uprave Zoran Jovanović i Darko Glavaš, predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović, kao i direktori Aerodroma "Nikola Tesla" Saša Vlaisavljević, Kombank Arene Đorđe Milutinović, PD "Fajnal for Beograd 2018" Jovan Koprivica, "Dunav osiguranja" Mirko Petrović, Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk, kao i predstavnici kompanija "Porše" i "Moji brendovi" Milan Lazić i Svetlana Glumac. 

Grad Beograd je 24. oktobra 2016. godine potpisao Sporazum sa EUROLEAGUE VENTURES S.A. i time prihvatio uslove, da kao Grad domaćin, preuzme održavanje završnog turnira Evrolige za sezonu 2017/18.

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

sluzimonarodu

A mislio sam da sam jedini koji se cudi sta ce pojedini ministri tu?! I kakve uopste imaju veze sa F4 i kosarkom?! Cudi me da i krleramicare nisu zvali..

Paznja

Bez Sinalca nema slavlja...

kole

hoćebiti gotov metro do tada?

special image