POTREBNO:
- kruške srednje veličine, 8 komada
- pola litre crvenog vina
- decilitar i po vode
- 300 grama šećera
- kesica cimeta
PRIPREMA:
U dublju posudu siptai vino i vodu, dodati šećer i cimet, ostaviti sve da provri, a potim ubaciti cele, oljuštene kruške. Kuvati kruške 20 minuta.
Još sjajnih recepata pogledajte u:
Izvaditi ih na tanjir za posluživanje i preliti ih sokom u kojem su se kuvale, ali tek kada se sok ohladi.
Služiti kada i kruške budu hladne.
Teodosić ovakav meč nije imao 14 godina! Navijači Partizana pamte kad je poslednji put imao nula asistencija!
"Obradović više ne računa na njega, Partizan traži drugog igrača": Otkriveno kakvo pojačanje žele crno-beli
Nemačka se priprema za rat sa Rusijom! Napravljen tajni plan, evo kako će postupiti u slučaju eksalacije sukoba
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu
Obradović izašao pred Grobare, pa čuo šta mu skandiraju: Podigao prst i tražio samo jedno, pogledajte