• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kinezi zadovoljni: Železara napravila 750 mil $

Izvor Fonet

Srpska premijerka Ana Brnabić razgovarala je sa predsednikom HBIS Grupe, Ju Jongom, koji ju je izvestio o poslovanju Železare Smederevo u ovoj godini i planovima za 2018. godinu.

Predsednik HBIS grupe saopštio je da je u ovoj godini u Železari Smederevo proizvedeno 1,5 miliona tona čelika i ostvareni prihodi od 750 miliona dolara, što je znatno više nego u prošloj godini.

On je najavio da je za narednu godinu projektovana proizvodnja od 1,8 tona čelika i prihod od milijardu dolara.

Železari krenulo, Kinezi bi da "pritegnu" radnike

Ju je izvestio Brnabić da su ispunjeni planovi kada su u pitanju investicije u Železari, naročito u oblasti infrastrukture, obnove postrojenja i zaštite životne sredine.

Najavio je da će nastaviti kontinuiran rad na poboljšanju uslova rada i radnom okruženju i obukama zaposlenih.

POČELO JE: Kinezi se žale na bolovanja u Železari

Na sastanku je bilo reči i o razvoju srpsko-kineskog industrijskog parka, zamišljenog kao zajedničko preduzeće, koji će omogućiti dolazak većeg broja kineskih investitora u Srbiju, navodi se u saopštenju.

Branbić je čestitala predstavnicima HBIS grupe na postignutim rezultatima i istakla da će Vlada Srbije sa svojim resornim ministarstvima nastaviti da pruža svu neophodnu pomoć, kako bi Železara Smederevo nastavila da ostvaruje dobre rezultate.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

brane121

Ajmo hejteri gde ste? Budjenje....aaaaaaaaaajmo ono...roblje,mora da se radi,ne moze u WC svakih pet minuta....ne moze cak ni da se uzme bolovanje da se okopa kukuruz....revolucija....

ZeKa

@brane121 Da li ti stvarno mislis da bi US Steel napustio nesto sto moze da stvori profit od 750 miliona dolara godisnje? Ja ne mislim. Ovo je informacija za takve kao ti, koji se prze tek tako, ali verovatno nisu ukljuceni rashodi, jer od firme koja je tezak gubitas, ne mozes da napravis za jedan dan cudo.

special image