• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo Milošević postao glumac! (FOTO, VIDEO)

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Gledali smo pozorišni debi potpredsednika FSS, pogledajte i vi!

Bivši reprezentativac i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Miloševic debitovao je na daskama koje život znace, u predstavi Monike Romic "Otkacene".

U pitanju je komedija u stilu televizijskog sitkoma, sa elementima mjuzikla i vodvilja, i prati zgode i nezgode porodice Jovanovic koja samo želi da živi kao sav normalan svet. Dve otkacene sestre, kcerka jedne od njih, blesava komšinica i mama koja "nikako nije baba" žive u istom stanu, planiraju žurku, "bistre" stare i nove ljubavi...

Miloševicu je poverena uloga plasticnog hirurga, bivšeg muža glavne junakinje, koji "osam dana nosi iste stvari jer je ona zakljucala zajednicki plakar", i obecava njenoj majci da ce joj besplatno zatezati lice "sve dok joj se uši ne budu spojile na potiljku", pogledajte!

Savo Milošević u predstavi MONDO video
Izvor: MONDO, Bojana Zimonjić Jelisavac

Komad po tekstu Slavice Ljujic, u režiji Monike Romic, bavi se "tipicnim ženskim" problemima, ljubavlju, porodicom i prijateljstvom. Osim Miloševica, u predstavi igraju Romiceva i Ljujiceva, Boris Milivojevic, Danica Radulovic, Jovana Mladenovic...

Miloševic je delovao kao da ima malu tremu, ali je ipak bez greške izgovorio svoj tekst, a njegove scene pracene su aplauzima.

Ovako izgleda svada sa Savom...

...a ovako ples!

Na premijeri su bili Marija Kilibarda, Maja Mandžuka, Niggor, Vanja Bulic, Jelena i Žika iz Zane cija je muzika korišcena u predstavi... A evo i aplauza koji je dobio Savo!

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zis

Što da glumi

Rule

Savo je faca!

Sever

Sta bi od covjeka koji se medju prvim suprostavio rezimu Tomisava Karadzica, a zatim i sam usao u "dil" sa istim tim likom... E moj Savo..

SERIJE