• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ministarka na obilaznici: Kontrolisaću vas stalno

Izvor Tanjug

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa izvođačima, projektantima i investitorima radova na izgradnji poslednje deonice obilaznice oko Beograda.

 Ona je poručila da će obilaziti i kontrolisati radove redovno, jer ne želi više probleme na tom gradilištu.

Ona je predstavnicima kineske kompanije "Sinohidro", azerbejdžanske "Azvirt" i Puteva i Koridora Srbije, te Instituta za puteve, prenela da da je prilikom nedavne posete Pekingu potpisan ugovor o finansiranju ove deonice obilaznice oko Beograda, navodeći da "više nema i ne sme da bude prepreka da vidimo izvođače na terenu".

"Završetak obilaznice oko Beograda je jedan od najvećih prioriteta Vlade Srbije i reč je o jednom od najznačajnijih infrastrukturnih projekata u našoj zemlji. Zato ću vas kontrolisati i obilaziti non-stop. Od kompanija Sinohidro i Azvirt, očekujem maksimalni angažman i da više ne bude problema na gradilištu, a od Puteva Srbije tražim da na terenu imaju najbolju moguću saradnju sa izvođačima. Ne želim da vidim bilo kakve probleme na ovom projektu", poručila je ministarka.

Predstavnici kineske i azerbejdžanske kompanije rekli su da će maksimalno povežati svoj angažman na ovom projektu i da će on biti urađen u dogovorenom kvalitetu i rokovima.

Ministarka "banula" na gradilište, a radnika nigde

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zemunac

A do Budimpeste vozom za 3 sata. I sve gotovo krajem 2015. Tako rekose.

Tonka

Uh...

Ugor

Kontrolisaće i šta onda - ništa! Ne sme im ništa jer se zna kako se u Srbiji dobijaju tenderi. Ako ih i najuri posle će im platiti pet puta više. Da li stvarno misle da su svi ludi!?

special image