• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ognjen Vranješ o aferi, Prosinečkom, Đujiću...

Izvor mondo.rs

"Shvatam da se poslednjih meseci nisam odlično ponašao", priznaje problematični fudbaler, dok se nalazi u teškoj situaciji u Anderlehtu.

 Ognjen Vranješ o Karleuši, Prosinečkom, Đujiću Izvor: MONDO/Samir Cacan

Kontroverzni fudbaler Ognjen Vranješ nije se skidao prethodnih meseci sa naslovnih strana ovdašnjih medija, ali iz razloga koji su malo puta imali veze sa njegovim poslom.

Nakon skandala zbog navodne afere sa pevačicom Jelenom Karleušom, a potom i isključenja iz reprezentacije Bosne i Hercegovine, igrač Anderlehta je ostao bez mesta u klubu i brzo osetio posledice javne eksponiranosti iz pogrešnog razloga.

U intervjuu za belgijski medij HLN, koji je preneo portal Kurir, Vranješ je rekao da je nepravedno "uvek žrtveni jarac".

Počev od jedne od situacija u koje se takođe sam doveo, kada je na sulud način podržao svoj bivši klub AEK, porukom "dobro došli u pakao", nakon incidenata pri gostovanju Ajaksu u Atini. Tada su korišćeni i molotovljevi kokteli!

"Bila je to glupost. Činilo se da sam odobrio huliganstvo, ali to svakako nije bila moja namera. Samo sam hteo da pokažem koliko je užarena atmosfera u mom bivšem klubu AEК-u. Nisam dovoljno razmišljao, jer su moji grčki prijatelji 'skočil'” na mene. Stvarno mi je žao. Napravio sam grešku", izjavio je Vranješ.

Takođe, govorio je i o istetoviranom liku Momčila Đujića, četničkog komandanta iz Drugog svetskog rata. Zbog tog čina je ostao bez mesta u reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Ne tako davno, on je tetovirao i granice Republike Srpske, pa je tu tetovažu precrtao.

"Momčilo Đujić je bio sveštenik koji je pripadao mom narodu i kojeg je narod prihvatio. Sve ostalo nije toliko važno".

Očekivano, jedno od pitanja odnosilo se i na navodnu aferu sa Jelenom Karleušom.

"To je privatni život", kratko je odgovorio, ali se toj temi neizbežno vratio i kada se povela priča o njegovom statusu u Anderlehtu, koji ga je zbog tog razloga odstranio iz takmičarskog tima.

"Elementi koji su privatni i nisu sportski ne bi trebalo da imaju bilo kakav uticaj na karijeru bilo kojeg sportiste, ali recimo, Кarim Benzema je bio uključen u mnoge pravne istrage, postoji zapis o seksu sa malom prostitutkom, ali on je još uvek u timu Real Madrida!? Hoćemo li reći da je Real, u poređenju sa Anderlehtom, mali klub? Ono što doživljavam kao nepravedno je to da se greške koje napravim uvek uvećavaju. U izvesnom smislu, ja sam sada žrtveni jarac, to nije opravdano. Previše sam skupo platio svoje pogrešne korake. Ipak sam i samokritičan. Shvatam da se poslednjih meseci nisam odlično ponašao", dodao je Vranješ.

Poslednji takmičarski meč Vranješ je odigrao 22. decembra. Nedugo posle toga, o njemu je pisano samo kroz afere i to se veoma loše odrazilo i na njegovu karijeru.

Komentari 31

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Rosa

Ti si samo jedna velika komadina gluposti! Ne zna se koji ti je postupak veci promasaj. Uzas!

Rade

Kad ide dize noge

Racki

Klasican ljakse...

SERIJE