Konzumiranje špargli tokom večeri kada se popije koja čašica više alkohola može da ublaži kasniji mamurluk - pokazali su rezultati jednog južnokorejskog istraživanja objavljenog u časopisu JOFS (Journal Of Food Science).
Radi se o tome da špargla, bogata amino kiselinama i mineralnim solima, može da ukloni toksine prisutne u organizmu nakon konzumiranja alkohola, preneli su danas francuski mediji.
Problem je, međutim, što se u decembru teško može pronaći špargla, jer se obično konzumira u periodu od maja do juna.
Zato je najbolje rešenje ograničeno konzumiranje alkohola, pogotovo ako se posle upravlja vozilom.
(Tanjug)
Radi se o tome da špargla, bogata amino kiselinama i mineralnim solima, može da ukloni toksine prisutne u organizmu nakon konzumiranja alkohola, preneli su danas francuski mediji.
Problem je, međutim, što se u decembru teško može pronaći špargla, jer se obično konzumira u periodu od maja do juna.
Zato je najbolje rešenje ograničeno konzumiranje alkohola, pogotovo ako se posle upravlja vozilom.
(Tanjug)
Tužna partija Partizana: Navijači promrzli i nisu videli ama baš ništa!
Temperatura pada na -15 stepeni! Čubrilo otkrio detaljnu prognozu za zimu, evo kada će u Srbiji biti najhladnije
Kraj serije "Sablja": Večeras gledamo finale trilera o ubistvu premijera Zorana Đinđića, evo šta nas očekuje
Putin je zbog ovog oružja naredio napad hipersoničnom raketom: Ubijen važan ruski general i 500 Severnokorejaca
Beograđanka za dva meseca dobila 3 kazne: Otkrivamo na kojim se sve lokacijama na auto-putevima meri brzina