• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trampova kompanija zainteresovana za "Generalštab"

Izvor mondo.rs

Premijer Srbije Ivica Dačić sastao se danas u Vladi Srbije sa delegacijom Tramp organizacije. Predstavnici Tramp organizacije će razgledati lokacije u Beogradu, između ostalog i razrušenu bivši zgradu Generalštaba VJ.

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić razgovarao je danas  sa predstavnicima Organizacije Tramp koja je zainteresovana za izgradnju reprezentativnog hotela u Beogradu i tom prilikom istakao da vlada podržzava ulaganja u razvoj privrede, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Organizacija koju predvodi američki biznismen i investitor Donald Tramp namerava da u Beogradu sagradi ekskluzivni hotel, sa pet zvezdica, u okviru kojeg  bi se nalazile kongresne dvorane i kapaciteti za sajamske manifestacije,

Predstavnici Tramp organizacije će danas i sutra razgledati lokacije u Beogradu, a zainteresovani su, kako su saopštili, i za prostor na kojem je bombardovana zgrada Generalštaba.

Premijer Dačić je istakao da Vlada Srbije podržava svaku inicijativu i ulaganje u razvoj privrede. Ideja o izgradnji hotela u Beogradu nastala je prilikom susreta premijera Dačića i biznismena Donalda Trampa u Njujorku, navedeno je u saopštenju.

Dačić je u novembru prošle godine izjavio da je američki biznismen i investitor, sa kojim se sastao u Njujorku, zainteresovan za izgradnju ekskluzivnog hotela u Beogradu.

Tramp je direktor istoimene organizacije, koja se na svetskom nivou bavi nekretninama i poseduje lanac hotela i kockarnica, kao i mnoštvo zgrada i objekata.

Povodom ove najave srpski Hotelijeri su čak zatražili da velikom investitoru budu ponuđeni posebni uslovi, jer bi to "pokrenulo i srpski turizam".

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Strasna je bila smrt Samuilova

Samo ime korporacije tramp-govori o trampi, i tako su nam uzeli generalstab i odveli oficre a zauzvrat su nam dali hag i doveli kockare.

Obazrivi praznodžepić

Pokazalo se da naši mladi i apsolutno neuki Vlastodrršci svih boja i programa u strasnoj želji da se prikažu Izabranima srljaju u neproverene poslave što se graniče sa šarlatanstvom ,koji ubrzo predstavljaju nepodnošljiv teret za ovaj narod.Setimo se PARKINGA,SATELITA,u skorije vreme SUNČEVIH CENTRALA (još nedovršenog problema i finansijskog ishoda)i ko zna još čega.Naša apsolutna neukost,situscija i brzopletost, nepoznavanje materije sastavljanja medjunarodnih ugovora koriste medjunarodni finansijski hohštapleri za jeftinu zaradu.Obzirom na to da po pravilu nema maročitih posledica po krivca sa naše strane,naši nadobudni naručioci blagostanja olako veruju obećanjima DONOSIOCA kapitala.OPREZ GOSPODO!!!

Zeljko

@Obazrivi praznodžepić Ma ja bih mu dao zemljiste i dzabe, pod uslovom da vrati u Ameriku sve ono djubre sto su nam ostavili 1999!

special image